keskiviikko 17. elokuuta 2016

Parempaa arkiruokaa: sitruunainen broisku-pestopasta.

Tekisi mieli otsikoida tämä Anna-Leena Härköstä apinoiden "vähän helvetin hyväksi pastaksi". Koska kiroilu ei sovi suuhuni (eikä muuten oikein monen muunkaan suuhun..), totean vaan että olihan hyvää!

Idean sain eräältä ystävältäni juoksulenkillä, sillä meillä on tapana kaikkien kuulumisten lisäksi käydä läpi mm. viikon ruokalista siinä pinkoessa. Loistavaa ideoiden vaihtoa ja samalla saa vatsaan vähän tilaa seuraavalle aterialle.


Sitruunapestolla maustettu broiskupasta (G)


1 rss broiskun jauhelihaa
1/2 prk valmista sitruunapestoa
1-2 prk kermaa
suolaa, pippuria maun mukaan

gluteenitonta pastaa

Laita pasta kiehumaan ja valmista kastike sillä välin. Kypsennä jauheliha pannulla ja sekoita pesto ja kerma mukaan. Mausta tarvittaessa. Pesto on hyvinkin suolaista, mutta kahteenkin kermapurkkiin suola hukkuu aika hyvin. Pippuria omaan makuuni saa olla reilusti.

Valmistusaika koko aterialle on juurikin sen pastan kiehumisen verran. Lautasen tyhjenemiseen aikaa ei kulu juuri yhtään. Bon appetit!


6 kommenttia:

  1. Olen aina vierastanut broiskujauhelihaa, mutta josko sitä kokeilisi tällä reseptillä.

    Sulle on mun blogissa pieni haaste
    http://rouvay.blogspot.fi/2016/08/punaisen-maton-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä jännä raaka-aine! Tykkään kyllä käyttää esimerkiksi pihveissä, mutta tosiaan harvemmin. Useimmiten tulee ostettua ihan fileitä :)

      Kiitos haasteesta, täytyy napata mukaan <3

      Poista
  2. Mitä sitruunapestoa olet käyttänyt?

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥