perjantai 26. elokuuta 2016

Shout vai pokemon go?

Esikoinen ei yhtään arvostanut, kun koulusta tullessaan äiti odotti ovella ja biletti "viikonloppu, woop-woop" :D Käski lopettaa, koska noloa.. Minulla on tapana hassutella hänen kanssaan juurikin koulun jälkeen. Jos avaimet ovat kotona ja hän koputtaa oveen, koputtelen takaisin ja saadaan aika hauskoja koputussarjoja. Ja kun oven avaa, siellä odottaa leveä hymy pienen leikin ansiosta. Pieni ja pikainen keino saada karistettua koulupäivän pölyt harteilta.

Tänään kaivoin myös me&i paketista löytyneen Shout -paidan, eli pokemon go -paidan ja nappasimme kuvat siitä. Nopsteri rakastaa kyseistä peliä, joten yllättäen hän näki paidassa myös pokepallon :)

Kivan yksinkertainen kuosi myös viidesluokkalaiselle!


(paita saatu osana blogiyhteistyötä)

ps. me&i julkaisee 7.9. ensimmäisen lisäyksensä aw16 mallistoon nimeltään adventures with me&i ja ainakin yksi kuosi on jo paljastettu facebooksivulla! Jos tykkäät mustasta, valkoisesta ja keltaisesta, käy kurkkaamassa! Kuosi oli niin hieno!

4 kommenttia:

 1. No tää kelpaisi kyllä meidän Tikulle ja Takulle myös!

  Piipahdahan osallistumassa arvontaan meidän blogissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, kävin osallistumassa :)

   Tuo paita on kyllä siitä kiva, että kuosin puolesta menee kaiken ikäisille :)

   Poista
 2. Kiva paita. Itse en olekaan tänä syksynä kutsuilla ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Se pitää ehdottomasti korjata! Nyt kutsuille mallistoa ihastelemaan <3 Tosin itse odotan nyt ihan kieli vyön alla sitä uutta!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥