tiistai 9. elokuuta 2016

Silverjungle AW16 sneak.

Terveisiä Silverjunglelta! Uuden mallisto ensimmäinen drop julkaistaan 17.8. Meiltä on löytynyt näitä herkkuja jo useamman vuoden ajan sekä omasta että lasten kaapista, ja siksi uskallankin luottaa taas tulevan malliston laatuun.

Tuttuun tapaan nähdään tähtiä ja raitoja, mutta uskallanpa veikata myös jotain yllärikuosiakin. Viimeksi tällainen oli mielettömän kiva kuvioneule ja aiemmin kukkaprintti, joka suosittuna jatkoikin taas seuraavaan mallistoon.

Silverjunglen vaatteissa on se kiva puoli, että oikeastaan kaikki sopii kaiken kanssa. Voit käytännössä rakentaa koko vaatekaappisi yhdestä merkistä. Mikään huono juttu se ei ole, sillä yhteensopivuuden lisäksi nämä ovat eettisesti ja ekologisesti valmistettuja.

Mutta niihin kuviin..


Näiden kuvien perusteella sanoisin, että taas ollaan asian ytimessä. Mielettömän kivoja ja yksinkertaisia ratkaisuja, pienellä tvistillä. Paidan helma on pidempi takaa, kuin edestä ja vähän pyöristetty. Bomber-tyylinen katu-uskottava takki ja kiva selkäprintti.

Kauden aloittavat aikuisten vaatteet siis 17.8. ja siihen saakka kannattaa käyttää -70% ale verkkokaupassa. Nimittäin KAIKKI (ei lahjakortit) on alennettu ja hinnat ei tosiaan päätä huimaa.. 


Mitäs sanotte, toimiiko? Aiempia mallistosuosikkeja, sekä sovituskuvia löytyy sivupalkin tägi-pilvestä "silverjunglen" alta.

ps. verkkokaupan lisäksi näitä voi tutkia myös kotikutsuilla, ota yhteyttä lähimpään edustajaan ja varaa omasi!


4 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivoilta vaatteilta, ko merkkiä ei meillä olekaan vielä yhtään. Täytyykin tutustua paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi kiva merkki ja ehdottomasti ajaton :)
   Hauskoja lastenvaatehetkiä!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥