tiistai 16. elokuuta 2016

Syksyn 2016 välikausivermeet check!

Nyt on kuulkaa päässyt käymään niin, että eletään elokuun puoliväliä ja meidän päiväkotilaisella on välikausi about kunnossa. Hämmentävää ja ehdottomasti henkseleiden paukutuksen arvoinen asia. 

Kun aamuisin lämpötila hipoo tuurilla enää kymmentä, tarvitsee ehdottomasti takin lämmittämään. Yökosteus, jota olen muuten bongaillut tänä kesänä enemmän kuin aiemmin, on todella koleaa jo nyt.


Olen ollut viimeaikoina tosi surkea näiden ulkovaatehankintojen kanssa ja niin talvi, kuin syksykin on päässyt yllättämään perheenäidin. Itseasiassa meille hankittiin viime syksynä topat vasta uudenvuoden aattona :D

Tällä kertaa kävi kuitenkin niin, että sai ihan jopa kysellä että löytyykö jo? No ihan kaikkia kokoja ei kuulemma vielä, kaikki eivät ole vielä tulleet. Takki löytyi h&m:ltä, housuja siellä ei vielä ollut. Henkselilliset housut sen sijaan roikkuivat jesper juniorin alerekissä -40% hintaan. Jumbossa oli vielä paljon!

Enää puuttuu takki ja housut tokaluokkalaiselle..


Kuvauspaikkana on muuten meidän päiväkodin piha omppupuineen ja marjapensaineen. Ai että rakastankin tuota isoa metsäpihaa, josta löytyy lapsille jos vaikka mitä tekemistä! 

ps. kiitos paljon kommenteista eiliseen postaukseen ♥ ootte 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥