lauantai 6. elokuuta 2016

Videopostaus: ajatuksia koirasta lapsiperheessä.

Saimme hieman yli viikko sitten lainaksi Rusinan, pienen lyhytkarvaisen chihun. Rusina on tuonut paljon lisää sisältöä meidän arkeemme, mutta rajoittaa myös elämää. Keräsin vähän ajatuksia ja kuvasin pienen videopostauksen niistä jaettavaksi teidän kanssanne.

Jos sieltä löytyy muita, jotka olette miettineet koiran hankkimista, kurkatkaa ihmeessä video! Näin jälkikäteen kun miettii, olisi ehkä kannattanut kirjoittaa pieni käsikirjoitus, jonka mukaan edetä :D 

Paljon jäi varmasti sanomatta, mutta jos teillä herää kysymyksiä niin kommentoikaa vapaasti ja yritän parhaani mukaan löytää niihin vastauksia. Leppoisaa viikonloppua! ps. tykkäättekö näistä videoista vai jätänkö tubettamisen suoraan nuoremmille? :D ja onko mahdollisesti videotoiveita?

2 kommenttia:

 1. Olipa kiva video, oli niin mukava kuunnolla juttujasi. Puhut niin rauhallisesti ja selkeästi :)
  Mutta, meillä sama tilanne. Koira olisi ihana, mutta ei sovi vielä meidän elämäntilanteeseen. Meillä käy välillä hoidossa koira, ja sen vuoksi tiedämme miten koira vaikuttaa arkeen. Vuosia sitten meillä olikin oma koira, joten koira ihmisiä olemme. Täytyy vain odotella sopivaa hetkeä, ehtii sitä myöhemminkin :)

  Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Niina kommentista :)

   Niin samanlaisia ajatuksia kirjoitit tähän, mitä tosiaan siellä omassakin päässä risteilee. Vielä jokin päivä <3

   Antoisia hetkiä sinne lainakoiran kanssa!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥