lauantai 24. syyskuuta 2016

2nd hand löytö.

Moikat täältä lauantaiset pizzan ja punaviinilasillisen kera. Kello on kohta kuusi ja vasta istuin ensimmäisen kerran alas! Aamupäivä meni ikeassa katsellen vinkkejä takkahuoneen sisustukseen, sillä sinne todenteolla tarvitaan nyt mukavuutta. 

Takkahuonetta en vielä päässyt päivittämään, mutta kokosin pöydän ja valaisimen ruokalutilan uudistusta varten. Niin se vaan on, että täytyy vuosi tai enemmänkin asua kodissaan, ennekuin ymmärtää mitä milläkin tilalla voi tehdä.

Palataan niihin sisustusjuttuihin huomenna, sillä tänään oli aivan pakko napata kuvat uudesta ihanasta kaulaliinasta! Vaeltelin eilen kirppiksellä ja törmäsin tähän superpehmoiseen ja kotoisaan tommy hilfigerin kaulaliinaan, jolla hintaa oli vain reilu vitosen. Paras löytöni pitkään aikaan, siis jos meidän olohuoneen pöytää ei lasketa ;)


Kaivoin samantein kaapista tikkitakinkin esiin, sillä raidallinen alkaa olemaan jo hieman liian viileä. Uusi kaulaliina sattui sopimaan siihenkin täydellisesti, voi että ihminen voi olla pienestä onnellinen!

Mitäs muuten tykkäätte meidän puolikäyttöisten vaatteiden korista? Se nyt on ikivanha, mutta en lakkaa ihmettelemästä, miten se voi aina tursuta noin :D Noh, minulla nyt vaan on noita puolikäyttöisiä ja Murukin on alkanut viikkaamaan omansa siihen. Parempi noin kuin lattialla.. 

Tämä on itseasiassa ollut käytössä nyt jo parisen vuotta ja on huomattavasti kivempi, kuin sellainen tuoli. Ne tuolit on vaan tosi pelottavia! Tuntuu, että vaatteet jotenkin lisääntyvät keskenään niissä :D

Juttua riittäisi vielä vaikka kuinka, mutta nyt on pakko laittaa pillit pussiin ja siirtyä sohvalle. Sieltä alkaa nimittäin dokkari pikaruokaipanoista ja pian sen jälkeen posse. Ai, että mä tykkään näistä lauantai-illoista.. Ihanaa viikonloppua sinne!


2 kommenttia:

 1. Kauniin löydön olet tehnyt! Ja, toi on niin totta, on asuttava hetki ennen kuin tietää mitä toimintoja mihinkin huoneeseen tarvitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Huomasin vielä, että kaulaliina on erilainen eri puolilta. Hauskasti näkyykin tuossa kuvassa :) Pikkuhiljaa alkaa koti tuntumaan kodilta <3
   Ihanaa syysviikkoa!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥