perjantai 16. syyskuuta 2016

Elämänmakuinen koti.

Aika ajoin täydennystä saanut Kauniit kodit -postaussarja saa vihdoin jatkoa, kun kävin muutama päivä sitten kuvaamassa ystäväni kotona. Tämä koti on minusta hurjan lämminhenkinen, pehmeä ja ystävällinen ja kuvaa täysin perhettä, joka siellä asuu. Kerrankin voin sanoa, että koti on täysin asujiensa näköinen!

Viisihenkisen perheen koti on kahdessa tasossa, tosin alakerrasta emme tällä kertaa näe kuvia. Sieltä löytyy mm. leffateatteri, askartelutilat, sekä varastotilaa. Tässä "asuinkerroksessa" on kaikki toiminta, eli keittiö, olohuone, makuuhuoneet ja kodinhoitohuone. Lisäksi kulku takapihan puolelle terassille ja maailman kauneimpaan leikkimökkiin. Joka muuten jatkaa samaa sisustuslinjaa!


Siinä missä perheen äiti tekee paljon käsillään, harrastaa sitä myös lapset. Kalusteet on hankittu vähän sieltä sun täältä, mutta niillä kaikilla on tarina ja huolellisesti suunniteltu tarkoitus. Monessa vielä kiva jujukin! Kolmen pikkutytön taloudessa saa myös hukuttautua ihaniin vaaleanpunaisen eri sävyihin.


Yritin vaivihkaa kysellä, missä sen kuuluisan punaisen maton paikka olisi ja kuulemma tuo ruokapöytä on useimmiten SE paikka, missä kaikki tapahtuu. Siinä aterioidaan, kestitään vieraita ja seurustellaan. Monesti vielä ateriankin jälkeen, vaikka voisi hyvin siirtyä mukavammin sohville olohuoneen puolelle.


Olohuoneen puoleinen seinä on täynnä ikkunoita ja valo suorastaan tulvii tilaan, jonka jakaa aika hauskasti takka. Suuret sohvat houkuttelevat istumaan ja ovatkin juuri oikeanlaisen syvät, että saa polvet syliin ja käperryttyä nurkkaan.

Pidän olohuoneessa erityisesti siitä, että vaikka tila on suuri, se on saatu sisustettua eloisaksi ja kutsuvaksi, kuitenkaan olematta täyteen ängetyn oloinen.


Sanoisin että täällä vähät välitetään siitä, mikä on tällä hetkellä, eilen tai huomenna muotia vaan sisustetaan täysin oman fiiliksen mukaan elämänmakuisesti. Kaikkialta löytyy tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia, jotka täydentävät kokonaisuutta.


Kaikenkaikkiaan superihana koti, jossa viihtyy asukkaiden lisäksi myös vieraat. Mitäs pidätte?

6 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥