tiistai 20. syyskuuta 2016

Helpot lasinaluset tai -päälliset hamahelmistä.

Toivottavasti teillä on pysytty suht terveinä tämä syksy! Meillä osui ekat kotipäivät kohdille viime viikolla ja taas piti askarrella jotain tekemistä. Siinä, missä värityskuvat (klik) ovat jo niin nähty tai omenaruusut (klik) jo leivottu, kaivettiin esiin hamahelmet.

Nämä klassikot eivät taida mennä ikinä pois muodista! Useimmiten lapset vain tekevät erilaisia kuvioita samalla kuin ajatukset virtaavat, tällä kertaa työt jopa silitettiin. Nämä hauskat lasinaluset tai -päälliset toimivat myös leikkiruokana ja samalla puolikkaasta vesimelonista tehtiin vielä ystäville koruja.

Omiaan nämä ovat kyllä pitämään ampparit pois mehulasista, ensi kesänä siis! Mitä te teette yleensä hamahelmistä?


14 kommenttia:

 1. Olen tulostanut esim Batman-logon, Supermario tyyppejä, Elsan tms helppoja kuvia. Niistä lapsi (tai pienemmällä äiti) on laskenut, montako laitetaan riviin/väri. Jotenkin meillä ei onnistunut helposti se, että läpinäkyvä hama-alusta olisi kuvan päällä vaan mamma laskee :) Olen vaan googlannut tyyliin batman hama, Elsa hama. Kaikkea sieltä löytää ja myös yksinkertaisia kuvia

  VastaaPoista
 2. Vau, tosi hienoja! Ja hyvä idea amppareiden varalle, pitää laittaa korvan taakse :) Meillä neljävuotias on vasta alkanut ymmärtää hama-helmien päälle. Harvoin niitä töitä tulee silitettyä. Äiti on kyllä askarrellut niistä esim. lumihiutaleita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne lumihiutaleet on aivan ihania, mutta hitsin vaikeita saada hienoksi.
   Tai siis mä en osaa :D

   Nelivuotiaat kehittyy näissä tosi nopsaan <3

   Poista
 3. Onpas upeita.Hieno ide ja niin kivan värikäästä.

  VastaaPoista
 4. Kauniita ja värikkäitä. Mukavaa loppuviikkoa! <3

  VastaaPoista
 5. Hauska idea, viime kesänä olisikin ollut ampparisuojille tarvetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta!
   Tosin olivat menneet varmaan läpi näistä :D
   Ehkä nää onkin hyviä amppariansoja!

   Poista
 6. Nämä on kyllä tosi kivoja! Minun veli innostui etsimään netistä kaikenlaisia hamahelmi-ohjeita ja teko vaikka minkälaista taidetta sorsista disney-hahmoihin pienimmän kanssa. Niistä tuli tosi hienoja, vaikka toki nämä on käytännöllisempiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo.. meillä on jotain supermario -hahmoja avaimenperinä myös :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥