maanantai 5. syyskuuta 2016

Laukkuperheen uusi jäsen - MK Kirby.

Hullu laukkunainen on palannut ja armoton säästäminen palkittiin tänään uudella tulokkaalla. Michael Korsin Kirby satchel liittyi laukkuperheeseeni oikein tervetulleena jäsenenä. Tätä katseltiin pitkään ja itseasiassa alkuperäinen säästökohde oli Annabel, mutta päädyin loppuviimein tähän. Viimeinen kriteeri, joka ratkaisi valinnan oli lippiksen käyttömahdollisuus laukun kanssa :D

En halunnut laukkua, jonka vuoksi minun täytyy erikseen pukeutua. Ennemminkin sellaisen hyvin casualin, mutta tyylikkään yksilön. Siinä, missä hyvänä kakkosena keikkuva medium -kokoinen Selma oli täydellisen kokoinen, tämä vei pisteet rentoudellaan ja materiaalillaan. Kaikkien vaihtoehtojen ykköskriteeri oli pitkä olkanauha, joka tästäkin yksilöstä löytyy.

Kyllästyin nimittäin kantamaan laukkua aina olalla ja niin kyllästyi muuten olkapäänikin.. Ihana uuden, pehmeän nahan tuoksu. Oi onnea!10 kommenttia:

 1. On kyllä semmonen sopivan rento! Mulla on jetset travel (tai joku vastaava :D) ja siinä on miinusta just se et ei ihan kunnolla mahdu olalle varsinkaan toppavaatteiden kans. Nyt vielä pysyy, mut aika pienethän ne sangat on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jet Set on kyllä ihanan mallinen ja se oli minulla joskus haaveissa <3 Nyt piti olla vain tuo crossbody -hihna kriteerinä :)

   Poista
 2. Kaunis, taidan lisätä haaveideni listalle. Tuo on totta, aina ei jaksa "pukeutua" mutta laukku on otettava mukaan ja itse kun en ole mikään repputyyppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin tosiaan tulee reppua käytettyä, koen laukun turvallisemmaksi :)

   Poista
 3. Tuohan on nätti! En moista mallia tiennyt Korsilla olevankaan. Kivan minimalistinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hei nyt on tullut CK ja RL vastaavat mallit myös :)
   Tämä oli vaan niin pehmeää nahkaa, että vähän muotoutuu tuohon kehoa vasten.

   Poista
 4. Ihana laukku!

  Mä odottelen (malttamattomana) postia amerikasta! Mulle on tulossa yksi ihana shopperi. Musta on tullut arvamaatta Tommy Girl :D

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ja nyt voin sanoa käytönkin perusteella, että hyvä käytössäkin!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥