perjantai 2. syyskuuta 2016

Testissä ReimaGo.

Reima ja Suunto ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille uudenlaisen laitteen ja sovelluksen, joiden avulla voidaan seurata lasten ja miksei aikuistenkin päivittäistä liikkumista. Vai tiedätkö sinä kuinka paljon lapsesi liikkuu päivän aikana?

Tämän päivän lapset ja nuoret liikkuvat vähemmän ja vähemmän. ReimaGo:n lanseeraustilaisuudessa korviin särähti tutkimus, jonka tulos oli vähintäänkin masentava. Karmiva. Saattaa nimittäin olla, että meillä on käsissämme sukupolvi, jotka liikkumattomuuden vuoksi kuolevat nuorempina kuin vanhempansa.


Laite ja sovellus ovat helppo ja hauska tapa seurata ja lisätä päivittäistä liikuntaa. Tämä tekniikka kun kiinnostaa lapsia ihan hirmuisesti, oli meilläkin teinin ensimmäinen kommentti hyvin innostunut. Kyseessä on tekninen vempain, johon liittyy puhelin ja vielä kun päästään pidemmälle - myös pikku porkkanakin!

Lataa sovelluskaupasta (app store) ReimaGo -sovellus, sujauta tägi taskuun ja lähde liikkeelle. Tilin luominen sovellukseen oli helppoa ja itse sovelluksen käyttö myös. Siitä löytyy oma puoli lapselle ja oma puoli aikuiselle.

Lapsi voi "pelata" oman liikkumisensa määrän etappeja eteenpäin ja aikuinen puolestaan voi ladata lapselle pieniä tai isompiakin palkintoja saavutettavaksi. Sovelluksesta löytyy hauskat valmiiksi ladatut ikonit, mutta yhtä hyvin palkinnoksi voi itse ladata esimerkiksi kuvan uimahallista.


Ladattava sovellus on ilmainen ja sensorin saa tilattua verkkokaupasta 39,95e vähintäänkin kohtuulliseen hintaan. Muut yhteensopivat tuotteet löydät myös TÄSTÄ

Kaikenkaikkiaan tosi kiva juttu, joka herättää kilpailuhenkisesti tarpeen liikkua ja liikkua enemmän. Iso peukku! Joko ReimaGo on teille tuttu?


(*tuoteet saatu testiin, postaus sisältää mainoslinkkejä)

4 kommenttia:

 1. Kaikki tällaiset ovat niin harvinaisen tervetulleita! En koe tekniikkaa mörkönä vaan mahdollisuutena. Ja jos sillä saadaan lisättyä liikuntaa niin sen parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan :)
   Ja minusta on huikeaa, että ne liikuntapelit aikoinaan aloittivat tämän suunnan ja eteenpäin mennään!

   Poista
 2. Olen tuosta kuullut, mutta luulin sitä ihan erilaiseksi. Kiva kun teit postauksen näistä, niin tajusin vihdoin mikä idea tällä oikeasti on. Vaikuttaa mun mielestä hyvältä. Voisin hyvin ottaa meille käyttöön, kunhan tyttö hieman kasvaa. :)

  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi kiva! Ilman takkia (tai sensoria) ei poika suostu lähtemään enää ulos, plussaa myös äidin silmiä miellyttävästä takin ulkonäöstä :)
   Olen nyt viritellyt tänne kaikenmoisia palkintoja ja viimeisin saavutettu on pokemonreissu Suomenlinnaan. Sellaista siis tiedossa täällä :)
   Kiva, jos postaus antoi selkeän kuvan sovelluksesta ja itse laitteesta!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥