torstai 27. lokakuuta 2016

Mukavimmat farkut Silverjunglelta

Viime viikolla levikset repesivät. Aviomies aikansa tuijotteli takapuoltani, kunnes kyseli että onkohan noissa jotain.. Nokun mä ajattelin, että sulla on uudet housut. Oot sillain repässyt ton kotiäitityylin. 

Voi kertoa, että ainoa mikä niissä housuissa oli, oli iso reikä. Mysteeriksi jäi, mistä ja mihin aikaan päivästä se oli tullut, mutta luulisin kankaan jääneen johonkin kiinni ja revenneen. Ei sillä, että olisin missään vaiheessa kuullut ääntä tai tuntenutkaan sitä, että puolikas perberi roikkuu housuista ulkona..

Toivottavasti myöskään kanssaihmiset eivät olleet huomanneet. Niinkuin esimerkiksi päiväkodin pihalla, kaupassa, postissa tai muuallakaan. Että jos kylillä kiertää juttua siitä oudosta naisesta, niin täältä löytyy!

Onni onnettomuudessa, Silverjunglen tytöt huomasivat ahdinkoni ja riensivät hätiin. Kuten osa teistä tietääkin, Silverjunglea saa sekä netistä että kotikutsuilta. Nämä farkut ovat nyt aluksi myynnissä vain kotimyynnissä. Kyseessä on siis ihan uusi tuote!

Omani ovat slimmiä mallia ja kokoa S, normaalisti esim. h&m housuissa kokoni on 36. Materiaali on superpehmeää ja joustavaa ja lahkeissa riittää pituus varmasti pitkäjalkaiselle! Ystäväni kokeili näitä pitkäjalkaisena, joten testattu on :)

Jalkatuntuma on niinkuin leggarit, mutta farkut. Sellaiset housut, joista unohtaa että on housut jalassa. Se tunne, kun voi käyttää termiä: "istuu kuin hansikas". Hypermukavat, ehdottomasti jatkoon! Toivottavasti nämä tulevat pian myös verkkokauppaan!


(housut saatu silverjunglelta)

2 kommenttia:

 1. Miksi tilata verkkokaupasta kun voi tukea pienyrittäjää ja tilata kotimyynnin kautta ;) Samalla saa käyttöönsä kuukausittain vaihtuvan tarjouksen, jota ei saa jos tilaa verkkokaupasta. Näistäkin farkuista saa 15% alennusta marraskuussa kotimyyjän kautta tilattuna! Terv. kotimyyjä Pohjois-Karjalasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta :)
   Eli tosiaan tuolta Silverjunglen kautta löytää lähimmän kotimyyjän kysymällä!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥