lauantai 22. lokakuuta 2016

Pehmoisin tupsupipo syysviimoihin.

Kirpsakkaa syyspäivää! Poikkesin eilen i love me -messuilla samalla kun vein perheen cheerleaderin viettämään leiripäivää Helsinkiin. Täytyy sanoa, että olin aivan pyörällä päästäni, enkä ollut aavistanutkaan, että ihminen voisi tarvita niin montaa purkkia ja purnukkaa.

Itsellä on niin vakiintuneet tuotteet ja käytännöt ettei osaa katsoa nenäänsä pidemmälle, tavallaan nämä ovat siis ihan hyviäkin heräämisiä. Omaan ostoskassiini pääsi tällä kertaa vain taivaallista raakasuklaata, sekä muotipuolelta pehmoinen turkistupsu.


Messujen jälkeen kävin pikaisesti vielä kahvilla ja samalla löysin stockalta ihanan merinovillaisen pipon alle kahdellakympillä! Lähes kaikki piponi ovat trikoota ja käyvät ulkoiluun mainiosti, varsinkin lenkille. Trikoo on helppo pestä ja pehmoinen päässä.

Merinovilla onkin uusin materiaali-ihastukseni, sillä se ei kutita pätkääkään. Uskokaa, kun sanon sillä olen maailman kutikutiherkin tuosta otsasta ja hinkutan vimmatusti päätä jos materiaali on huonoa. Siksipä melkein kaikki pipot sitä trikoota onkin.

Pari postausta sitten fiilistelin syysmuotia ja löytyihän joukosta tupsupipokin. Koska en löytänyt täydellistä, säästin ja tein itse. Pipolle ja tupsulle tuli hintaa yhteensä noin 23e. Viikon päästä se lämmittääkin päätä sitten Kuusamon maisemissa!

Leppoisaa viionlopun jatkoa, me lähdetään pian takapihan haravointipuhiin :)

4 kommenttia:

 1. Kaunis pipo ja kuvat! Näyttää lämpimältä ja tuo tupsu on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Olen kyllä niin rakastunut tuohon ja kerrankin joku tupsupipo sopii mulle!

   Poista
 2. Blogissani on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥