torstai 13. lokakuuta 2016

Villasukkafiilistelyä.

Syysloman lähestyessä vinhaa vauhtia olen nakannut virallisemmat vaatteet eilisen vanhempainillan jäljiltä kaappiin ja kaivanut kotiuniformuni esiin. Siihen kuuluu suuri neule, pidempi toppi, leggarit ja mitkäs muutkaan kuin pitkävartiset villasukat.

Uloslähtiessä kruunaan koko komeuden vielä korviin saakka vedetyllä pipolla sekä paksulla kaulahuivilla, niin että silmät vilkkuvat juuri ja juuri välistä. Tänä aamuna mittari oli kuulkaas nollassa!

Ennen mökkireissua täytyy vielä vierailla kirjastossa lainaamassa parit äänikirjat autoon, sekä itselleni yhden ylimääräisen kirjan, ettei vahingossakaan käy niinkuin edellisellä lomalla. Olen viimeaikoina nimittäin ahminut kirjoja kolmen, neljän kirjan viikkotahtiin.

Jännä muuten, miten välillä iskee lukuhimo ja toisinaan taas ei halua nähdä vilaustakaan kirjoista. Lempikirjailijankin teokset painavat ainakin tonnin ja niihin on lähes mahdotonta tarttua.

Muuten lomavalmistelut alkavat olla kauppareissua ja pakkaamista vaille valmiit, varastin  nimittäin viikonlopulta yhden päivän ja aloitin siivoushommat jo tänään. Jokos teillä on lomasuunnitelmat valmiina vai vietättekö syyslomaa? 

Ja hei, normaalisti kun oma pää ei ole näin lomalla, niin aivoissa vilisee sata ja yksi postausideaa ja siksipä blogi onkin usein yhtä sillisalaattia :D Mutta nyt voisitte heittää ilmoille aihetoiveita tai kysymyksiä jos niitä löytyy.. Älkääkä unohtako osallistua edellisen postauksen arvontaan :)

Rentoa torstaita!


18 kommenttia:

 1. Lämmin syystunnelma huokuu tänne asti ☺
  Kivaa ensiviikon syyslomaviikkoa ♥

  VastaaPoista
 2. Itse en ole ennen välittänyt villasukista. Liekkö ikä vai mikä, mutta nyt ois kyllä etsinnässä pitkät villasukat 😊😄 ( itse kun en osaa kutoa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis et ole välittänyt villasukista, nyt kyllä.. :D

   Hei jos haluat, niin meidän päiväkodissa on villasukkamummo, joka kutoo sellaisia pitkävartisia pitsisukkia parilla kympillä?

   Poista
  2. Sinne lähti jo yksi tilaus, mutta mikä sun koko on?
   Ja mikä väri?

   Poista
 3. Ihanat syystunnelmat ja lookki mun makuun :)

  VastaaPoista
 4. Mun uniformu on miltei sama syys-maaliskuun ajan :D Neuletakkeja ja villasukkia ei voi olla liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohtuasu <3
   Mä en ole vielä päättänyt tykkäänkö enempi pitkistä vai lyhyistä villasukista.. Ehkä aamuisin lyhyistä ja vaatteiden kanssa pitkistä :D Nää on vakavia pohdintoja!

   Poista
 5. Heippa! Noista kirjoitusaihetoiveista... Tuli mieleen joku "suklaapostaus". Tekisi mieli katsella iltojen pimetessä jotain herkullisia ja tunnelmallisia suklaakuvia. Tietysti vähän masokistinenkin toive ellei sitten varaa jonkun lempisuklaalevyn tai konvehtirasian tuonne kaappiin piiloon siltä varalta. Sitten kiinnostaisi vähän siivousjärjestelyt esim. lasten osalta. Minkälaisiin kotitöihin ja miten usein osallistuvat ja miten hyvin saavat omat hyoneet pysymään järjestyksessä, pitääkö patistella hommaan tai jotain käytännön vinkkiä...siihen siivoamiseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauhee ja just nyt, kun yritän edes vähän olla erossa noista karkeista :D
   Eilen lappasin hunajaa purkista, koska olin hankkiutunut eroon kaikesta muista herkuista..
   Olis kyllä pari suklaareseptiä takataskussa, joita pitäisi kokeilla, joten järjestynnee :)
   Toi siivousjuttu onkin hyvä idea, kiitos!

   Poista
 6. Ihanat villasukat! Mukavaa syyslomaa teille. Meillä syysloma vasta viikon päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Hyvää kannattaa odottaa, ihanaa tulevaa lomaa sinnekin <3

   Poista
 7. Syysloma ja sen mukanaan tuoma mökkireissu kuullostavat ihanilta ♥ Itsellä syyslomaa ei ole, mutta koululaisilla se on sitten ensi viikon jälkeen.

  Pidän blogistasi todella paljon ja olenkin jo aiemmin käynyt äänestämässä sitä. En halua antaa mitään erityistä postaustoivetta, koska pidän siitä, että kirjoittelet ja kuvaat teidän arkeanne juuri sellaisena kuin se on.

  Hyvää syyslomaa ja mökkireissua Teille, Elisa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos superisti äänestä, se on tosi tärkeä <3
   Tämä on tällaista sillisalaattia, mutta niin se meidän arkikin kun suhataan paikasta toiseen ja hengaillaan yhdessä :)
   Hauskaa syyslomaa sitten teidän koululaisille!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥