tiistai 29. marraskuuta 2016

Lastenhuoneen muutos - pienen tytön huoneesta ison tytön huoneeksi osa 2.

Elokuussa kirjoittelin siitä, miten pienen tytön huoneesta on tulossa "teinileenan" huone maltillisilla muutoksilla. Hänen omat toiveensa olivat mm. katos ja oma nimi seinälle. Nyt viikonloppuna sain vihdoin siirrettyä tuon katoksen paikoilleen, samoin pari viikkoa sitten hankin kirjaimet.

Nuo kirjaimet ovat puuta ja maalattu (neitokaisen toimesta) valkoiseksi ihan tavallisella seinämaalilla. Maksoivat muistaakseni 2,50e / kpl ja maalia löytyi ihan omista nurkista. Samoin katos oli pikkusiskon hylkäämä ja siirtyi vain kaapista käyttöön.

Tähän mennessä huoneen muutokseen on mennyt rahaa yhteensä reilusti alle 100e, kalleimpana turkoosi kaappi.


Nimikirjainten alle on tulossa todennäköisesti hopean värinen, koristeellinen peili kunhan löydän sopivan sopivaan hintaan. Olikin jo yksi kiikarissa, mutta en ollut huudellut siihen perinteisiä "av" huutoja, vaan sopinut kaupoista myyjän kanssa suoraan. Ohi meni kuulkaas :D


Kaappitilaa on varmasti tarpeeksi, sillä tuo oikeanpuoleinen seinä on täynnä niitä. Siinä on yhteensä kolme täyskorkeaa hyllykaappia, sekä yksi tuplakokoinen henkarikaappi. Muistakaahan nämä sanat, kun marisen muutaman vuoden päästä hänen kaappitilastaan :D

Sänkyä vastapäisellä seinällä on kirjoituspöytä, tv ja naulakkoja. Ikkunaseinällä tällä hetkellä myös ilmoitustaulu. Tarkoitus on yhdessä tehdä (maalata ja etsiä) julisteita ja printtejä seinille, samoin isoveljen huoneesta siirtynnee yksi hyllykkö tänne. Valaisin on tarkoitus myös vaihtaa toisenlaiseen.

Pienillä ja maltillisilla muutoksilla siis eteenpäin, mitäs pidätte?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥