keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Talven hurmaavin tuoksu - the Scent for Her.

Olen ehdottomasti hajuvesi-ihminen. Pidän erilaisista tuoksuista, joskin lempparituoksuni noudattavat aina suht samaa linjaa. Ne ovat kevyitä, makeita, tyttömäisiä ja aika kesäisiä. Toisaalta kesätuoksuni ovat aina vain hajustettuja kosteusvoiteita..

Tämän Hugo Bossin the Scent for Her:n sain mukaani bloggers inspirations daysta. Tuoksua kuvataan elegantin naiselliseksi, jossa on lämpöä ja viettelyä. Siinä on vivahteita hunajaisesta persikasta, freesian kukista, paahdetuista kaakaopavuista ja osmanthuksesta.

Mikään voimakas tuoksu tämä ei minusta ole, vaan lempeän pehmeä ja raikas.


En ole millään tasolla merkkiuskollinen, sillä samaan aikaan käytössä on useampia eri tuoksuja. 

Kaikkien aikojen lemppareina löytyy mm. ralph laurenin edt, britney spearsin midnight (kyllä..) calvin kleinin be ja mitähän vielä.. Ainiin, usein escadan makean mansikkaiset kesätuoksut ovat mieleeni ja tällä hetkellä ainoa "vakavasti otettava iltatuoksuni" on lancomen la vie est belle.

Tuoksuni on ehdottomasti fiilis- ja päiväkohtainen, riippuu siis täysin aamun tunnelmasta ja vaatteista. The Scentiä olen nyt käyttänyt aikalailla jokainen päivä! 

Onko teillä muilla vakkari- tai lempparituoksuja? Mikä tällä hetkellä on käytössä?


(postaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu)

4 kommenttia:

 1. Toi on niin ihana! Mulla on usein käytössä vain yksi tuoksu kerrallaan, jotenkin ei ole tullut ostettua useampaa. Tämän ostin heti kun se julkaistiin, myyjä esitteli sen minulle eikä siinä sitten muita katseltukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin tuon ehdottomuuden, tuoksuu kyllä niin hyvälle <3
   Mä olen niin tunnepohjainen ihminen ja yhdistän tietyt tuoksut tiettyihin tilanteisiin, joten melkein päivittäin joudun vaihtamaan :D

   Poista
 2. Tämä oli niiiin hyvää, mutta on minusta raskaampi kuin normaalisti käyttämäni tuoksu. Pidän myös noista Escadan kesätuoksuista ja esim niihin verrattuna tämä on iltatuoksumaisempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä sinulla on tällä hetkellä vakkarituoksu?
   Jäin miettimään tuota iltatuoksua, niin ihan totta! Jotain mausteisuutta, makeutta on joka pikkuisen vetää sinne illan puolelle. Mutta kokonaisuus on minusta selkeästi vielä arjen puolella :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥