perjantai 30. joulukuuta 2016

Hei hei joulukuu - hei hei 2016.

Vuoden viimeisiä päiviä vedellään ja vastahan olimme syksyssä! Kesästä nyt on ikuisuus aikaa, mutta vastoin odotuksia nyt ollaan menossa jo kevättä kohti. Vastoin odotuksia meni myös tämän kollaasin värimaailma, sillä odotin siitä punavalkoista. Jouluista.

Yksi punainen kuva sinne eksyi ja muut huutavat poissaolollaan. Meidän joulukuu onkin ollut valkoinen ja ajattelin tuosta valkoisuudesta muuten kirjoitella lisää tammikuussa :)

Päällimmäisenä mieleen kuluneesta kuukaudesta ei ole jäänyt joulu, vaan sairastelu ja harmaus. Koko joulufiilis puuttui, aatto rämmittiin läpi. Lahjojen hankkiminen ei tuonut iloa, vaan oli pakollinen toimenpide jottei lasten joulu menisi pilalle.

Taisteltiin myös putkirikon aiheuttama remontti valmiiksi ja stressattiin sen lieveilmiöistä, niistäkin lisää kunhan vuosi vaihtuu! Useimmiten kuluneista kuukausista on jäänyt iloa ja valoa, mutta joulukuu on ollut aikalailla kamala, vaikkakin hyviä asioita on mahtunut joukkoon niitäkin.

JOULUKUUN TOP 3 POSTAUKSET:


(viimeisin postaus nousi joulukuun luetuimpien joukkoon, vaikkakin oli marraskuun tuotos)


Nyt on aika kiittää kuluneesta vuodesta teitä lukijoita, kanssabloggaajia, ystäviä, kavereita ja yhteistyökumppaneita. Ilman teitä tämäkin harrastus olisi aikamoista yksinpuhelua.. :) Tällä hetkellä ei ole aavistustakaan, mitä 2017 tuo tullessaan! Olen täysin avoin kirja, lähestulkoon ilman yhtäkään suunnitelmaa tai suuntaviivaa.

Iloa ja onnea tulevalle vuodelle, toivottavasti se on meille kaikille paras ikinä!

LINKING:

8 kommenttia:

  1. yhtä avoin on tuleva kirja täälläkin, pieniä hahamotelmia saattaa löytyä, mutta pidän kirjasta juuri näin <3
    Ihanaa ja jännittävää Uutta Vuotta <3

    VastaaPoista
  2. Olit kyllä löytänyt ihanan kauniita asioita joulukuun kollaasiin.
    Onnea ja terveyttä uudelle vuodelle! ♥

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥