sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Joulupuuhia ja kadonnut joulumieli.

Tuntuu, että tänä vuonna influenssan vuoksi mikään ei ole oikein mennyt suunnitelmien mukaan. Saimme kuitenkin joulupuun rakennettua :)  Joulumieli loistaa poissaolollaan ja lahjat edelleen hankkimatta. Eilen yritin ennakoida omaa sairastumisvuoroani ja hankin kaupasta mahdollisimman paljon ruokia pitkällä päiväyksellä.

Kinkku löytyy pakastimesta, perunat kyllä säilyy. Osa kaloista tulee vieraiden mukana, samoin rosolli ja laatikoita ei taida kukaan kaivata. Eikai sitä kaikenmaailman kakkujakaan tarvita, vaikka kivojahan ne olisivat. Lähdetään kuitenkin joulupäivänä reissuun!

Isot sairastivat kuluneella viikolla ja Muru nappasi taudin perjantaina. Viime yö valvottiin Pienimmän kanssa, hän ja minä molemmat kovassa kuumeessa. Onni onnettomuudessa taitaa olla se, että tauti väistyisi jouluksi. Voikun ehtisikin väistyä!


Joka vuosi mietin, että hankimme lahjat ajoissa. Näin viimetinkaan ei ole tainnut kyllä koskaan jäädä.. Ensi viikolla on pakko lähteä ostoksille, vaikka buranan voimin. Kunhan vain tekee tarkan ostoslistan ja suunnitelmat, ei siinä pitäisi kauaa mennä. Kunhan vain jaksaisi tehdä ne..

Kyllä tämä tästä, ensi viikolla elämä voittaa jo! Ja tulee se joulu kuitenkin. Ja muistakaahan hei osallistua eilisen postauksen arvontaan, siihen pääsee sivupalkista tai TÄSTÄ. Tunnelmallista neljättä adventtia :)


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos TiinaS :)
   Tuo huone on kyllä nyt jotenkin tosi tunnelmallinen <3

   Poista
 2. Ihania joulupuuhia siellä teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun saisi itsensä kuntoon, niin pääsisi täysillä näihin joulupuuhiin käsiksi <3

   Poista
 3. Hei!
  Mistä tuo tapetti on? Upea!
  Rauhallista joulua!
  Elina Kangasalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina :)
   Me emme ole itse tapetoineet tuota takkahuonetta, vaan talon remontoi edellinen perhe. Uskoisin, että takkahuoneen tapetti on Borås tapettien Karlsund -mallistosta :)
   Ihanaa joulua teille <3

   Poista
 4. Mielenkiinnosta kysyn, otitteko influenssarokotteet? Tuliko tauti siis rokotteesta huolimatta?
  - Iina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otettiin rokotukset, meillä on riskiryhmää :/
   Saimme rokotukset 28.11. kun meidän nimiset rokotettiin, eikä ilmeisestikään ehtinyt antaa täyttä suojaa.. Toisaalta hitsin paljon helpommalla pääsi, kuin viime talvena B-influenssan kanssa! Eli lyhensi taudin kestoa :)
   Nyt pitäisi olla luonnollinen suoja molempia influenssaviruksia vastaan 2-3 vuotta!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥