keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Tee itse suloinen söpöstelysetti lahjaksi kummitytölle.

Lämmön ja ilon aika on taas käsillä. Se aika, kun pehmoiset paketit vaihtavat omistajaa ja kääreistä kuoriutuu huokauksien säestämänä kaikenmoisia ihanuuksia. Olen edelleen sitä mieltä, että itse tehty on rakkaudella tehty ja näin se on tämänkin lahjan kanssa.

Vaihdeltiin ystävän kanssa tuossa viestejä, meillä kun menee nämä kummitytöt päittäin. Tämä kuvissa esiintyvä on omaa tuotantoa ja kuvausrekvisiittana. Oman kummityttöni äiti pyysi vuosi sitten tästä samaisesta langasta neulomilleni säärystimille kaveria ja puikoilta tipahti nyt kaulahuivi, sekä hiuspanta.


Kyseinen kummityttö on kaupunkilainen ja paketista paljastuukin hänelle kauppareissuja varten vähän söpöstelyä. Kaulahuivi on tuubimallia ja käännetään kaksinkerroin kaulalle. Malli on ihan mututuntumalla tehty ja neulottu ainaoikein seiskan puikoilla novitan hile -langasta.

Kaulaliinassa silmukoita oli kaksikymmentä ja pannassa kymmenen. Pannan rusetti on myös kymmenen silmukan levyinen.

Muhkea huivi joustaa tarvittaessa ja kaksivuotiaan kummityttöni huivi mahtuu (tiukasti) myös meidän pian ysiveelle. Samoin panta.

Oma versioni ei meinannut vain luopua näistä, täytynnee metsästää samaa lankaa vielä hänenkin vastaavaan settiinsä :D

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Täytyy myöntää, että itsekin yllätyin positiivisesti lopputuloksesta!
   Nyt vaan se ongelma, kun omatkin ipanat haluavat :D
   Onneksi valmistuu hetkessä..

   Poista
 2. Kuinka pitkän teit kaulahuivista? Entä pannasta ja rusetista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaulahuivi on kaksinkerroin ja venyttämättä (tuubimainen siis) 43cm. Menee aika tiukasti kaksinkerroin tuolle omalle ipanalle.. Panta 18cm ja rusetti 12 cm :) Panta on siis tuo mitta kaksinkerroin, piti vähän arvuutella kun ei ollut päänympärystä tiedossa :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥