lauantai 7. tammikuuta 2017

FIT&FUN 2017 - 10+2 Treenivaateihanuutta.

En tiedä johtuuko se uudesta vuodesta, uusista aluista, tiedosta, että kevät on tulossa kuitenkin vai mistä, mutta joka ikinen tammikuu innostun uusista treenivaatteista! Selailen nettisivuja, katalogeja ja hypistelen kaupassa. 

Ja kun hankin jotain uutta, hypin salilla kuin aropupu konsanaan. Niin innostunut niistä olen. ..ja kuka muka vielä väittää, että treenaaminen ei ole välineurheilua! Ihanat vaatteethan ovat vähintään 50% treenistä :D

Viikon päästä alkaa uusin harrastukseni, cheerleading, johon lähdin mukaan lasten ja seuratuttavien yllyttämänä. Meitä on siellä kuulkaas iso porukka näiden minicheerleadereiden äitejä! Laji itsessään asettaa tietyt rajoitteet vermeisiin, mutta onneksi näin harrasteryhmässä niistä ei juurikaan tarvitse piitata.

Toki jatkan muitakin harrastuksia tässä sivussa: juoksen, joogaan ja yritän olla hölmöilemättä salilla. Joka tapauksessa oma treeni kulkee paremmin söpöissä varusteissa ja keräsinkin tähän suosikkejani eri kauppojen aleista ja uutuuksista, olkaa hyvät :)

Onko meillä yhtään samoja suosikkeja? Entä onko treenivermeillä väliä?

fit&fun2017

*postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu yksi välineurheilija! Puolet fiiliksestä on todellakin kiinni siitä mitä on yllä. On myös paljon salivaatteita, jollaiset tahtoisin itselleni mutta ne yllä treenatessa masennun peilikuvaan ja kävelen salilta ulos ;) Eli iso osa salitreeniä on se, että vaatteissa on hyvä olla. Nyt olenkin päässy ilman uusia ostoksia, sinun postaus meinaa houkuttaa liiakseen ostojen äärelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toikin on kyllä totta!
   Nämä on näitä reality checkejä :D
   Mullakin on ostossormi ihan liipaisimella näiden ihanuuksien suhteen <3
   Leppoisaa sunnuntaita sinne!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥