perjantai 24. helmikuuta 2017

Lastentori ja muutama tapahtumaan myyntiin tuleva ihanuus.

Pirtsakkaa perjantaita sinne ruudun toiselle puolelle! Nyt kun loma on saatu lähes lusittua, täytyy orientoitua jo jonkin verran tulevan viikon kivoihin juttuihin :) Lupaan kyllä nauttia näistä viimeisistä lomapäivistä, vaikkakin sisarukset alkavat olla jo toistensa kurkuissa kiinni..

Viikon päästä viikonloppuna, eli lauantaina 4.3.2017 järjestetään Lastentori -tapahtuma Helsingin Telakkarannassa. Mukana on tapahtuman yhteistyökumppaneiden lisäksi meitä bloggaajia myymässä jo pieneksi jääneitä aarteitamme.

Nappasimme Pienimmän kanssa muutamia kuvia osasta myytäviä ja näiden lisäksi pöydästä löytyy myös kirjoja, leluja ja pelejä. Sain myös luvan kaupata muutamia omia tarpeettomia vaatteitani, joten jos naisten me&i, ralph lauren, silverjungle ja muut kiinnostavat koossa xs, kannattaa saapua paikalle!

Hinnat pidän ehdottomasti maltillisina, veikkaan että kallein juttu taitaa olla nuo uuden veroiset emu -saapikkaat parilla kympillä.


Kaapeista on kaivettu pohjoismaalaisten ketjujen lisäksi myös me&i:n aiempien mallistojen aarteita, suloisia pomppeja ja mayoralia. Myynnissä on myös burberryä, massimo duttia ja marimekkoa.

Pienimmän vaatteet ovat kokoa 86-110, Tirpalta jääneet noin 122-128 (näitä on ehkä vähiten, koska kierrätän lapselta toiselle) ja löytyypä vaatetta myös isommalle pojalle kokoa 134-146. 


Saapukaahan siis paikalle ensi viikonloppuna ja varautukaa tekin maksamaan pikkurahalla :) Yritän haalia mukaan vaihtorahaa mahdollisimman hyvin kuitenkin!

Otan mukaan myös kalenterin ja minulta voi varata aikoja samalla lapsi- ja perhekuvauksiin keväälle ja tulevalle kesälle.

Toivottavasti tulette oikein sankoin joukoin! Tapahtuman fb -sivulle pääset TÄSTÄ.


Nyt keitolle, kaupoille ja pesukonetta morjenstamaan! Ihanaa loppuviikkoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥