lauantai 18. helmikuuta 2017

Pukeutumisinspiraatiota kevätsäähän - näillä et voi epäonnistua.

Kevätsää lämmittää.. ihan vielä ei ole kevätsää, mutta kevättä on selkeästi rinnassa. Se taas saa miettimään toppavaatteista kuoriutumista pikkuhiljaa. Vaatekaappini värit eivät ole kovinkaan keväiset, päinvastoin! Sillä samalla musta-harmaa-valkoinen linjalla mennään kesät talvet.

Nuo kolme ovat selkeästi turvavärejäni ja sopivat saumattomasti yhteen. Myös parhaana ystävänä tunnettu tummansininen asettuu tähän värimaailmaan sulavasti. Kun vaatekaapin värisävyt ovat harmoniassa, huononakin vaatepäivänä voi rykäistä päällensä lähes mitä tahansa.

Muotivirtaukset eivät hetkauta minua, vaan vuosien saatossa hioutunut tyylini (muistattehan throwbackin :D ) pitää pintansa. Toisaalta tämänhetkinen todellisuus on, että istun sohvalla virttynyt unipuku väärinpäin päällä ja kirjoitan tätä postausta.. 

Asuinspikset

Tämän päivän suunnitelmissa on leffaretki perheen kesken ja jakaudutaan kahtia. Toinen osa suuntaa Onneliin ja Anneliin ja toinen puoli katsoo Lego Batmania. Leffa-asu on poikkeuksetta mukava, ja joustava ja kengät heitetään leffateatterissa ehdottomasti pois jalasta.

Nämä kuvan asuinspikset ovat pinterestin styles -kansiostani. Löytyykö meiltä samoja suosikkeja? Mikä on sinun tämän kevään tyylisi?

2 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat olit kollaasiin kerännyt. Tämän kevään tyyliksi on tainnut muodostua farkut, nilkkurit ja pitkä neuletakki. Tai, ainakin tämä asu on lempparini just nyt. Tänäänkin oli päällä. :)
  Mukava päivä teillä ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo nilkkurit on minullakin hankintalistalla!
   En vaan millään osaa päättää, minkälaiset :)
   Ihanaa viikonloppua sinne <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥