sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Tee itse ihanin koristeteippi lahjapakettiin - näyttävää ja helppoa!

Mennään vielä yhden postauksen verran juhlatunnelmissa, sillä eihän se nyt olisi synttäriviikko eikä mikään, jos juhlallisuudet loppuisivat kuuteen päivään.. Pienin pääsi eilen ystävänsä synttäreille ja päätin kokeilla pinterestissä törmäämääni paketin koristeluvinkkiin.

Siihen tarvitaan mahdollisimman yksinkertaista paketointipaperia, teippiä ja haluamaasi glitterkuvioita. Paketoi ja lisää itsetehty koristeteippi, helppoa ja yksinkertaista :)

Ota teipistä pitkä pala ja aseta se liimapinta ylöspäin pöydälle. Tiputtele päälle glitteriä ja koristele paketti. Voit myös kaataa glitterkuviot suoraan pöydälle ja dipata ne tuohon teipin kyytiin, ihan miten parhaiten sinulle sopii.


Tällainen paketti lähti eilen meiltä päivänsankarille ja teippi herätti jälleen niitä kuuluisia ihastuksen huokauksia myös lahjan antajassa. Aviomieskin kysäisi, että kenen synttäreille tässä ollaan menossa, kun on noin erityisesti tehty paketti :)

Meillä onkin sunnuntain ohjelmassa vielä vähän treenejä, joiden jälkeen suuntaamme kaupoille käyttämään synttärilahjalahjakortteja. Kävin tyttöjen kaapit läpi ja taas olivat kasvaneet älyttömästi. Noh, onpahan paljon ihanuuksia myytävänä lastentori -tapahtumassa ensi kuussa!

Leppoisaa sunnuntaita! Ja muistakaa, että tänään on viimeinen päivä osallistua vaikka jokaiseen synttäriviikon arvontaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥