perjantai 17. maaliskuuta 2017

Lastenhuoneesta ja varastosta vanhempien makuuhuoneeksi, vaatehuoneeksi ja kodinhoitotilaksi.

Hei vaan ja perjantaita! Aika harmaata sellaista ainakin täällä meilläpäin, mutta ajattelin nauttia viikonloppuna alppiauringosta, mikäli sellainen sattuu pilkistelemään :)

Tulin pikaisesti päivittämään teille remonttikuulumiset, sillä moni on niitä kysellyt ja odottanut kuvia valmiista lopputuloksesta. Ihan valmista meillä ei ole vieläkään, mutta sanotaanko viittä vaille. Enää pesukone oikealle paikalleen kodinhoitohuoneeseen.

Kodinhoitohuoneen puolelta puuttuu vielä osa kalusteista, lähinnä kuivaustelinettä seinälle ja sen sellaista. Taso pitää öljytä ja tehdä remppasiivous. Sellaista pientä puuhaa enää. 

Viime yö saatiin kuitenkin nukkua uudessa makuuhuoneessa ja kyllä uni maistuikin :)


Tällä hetkellä seinillä on vielä Pienimmän vaaleanpunaraidalliset tapetit, jotka vaihdetaan jossain välissä. Väri ei ole mitenkään hallitseva tai häiritsevä, joten homma ei ole ensimmäisenä to do -listalla. 

Vaatehuoneen rungoista puuttuu vielä ovet, samoin kulkuaukkoon olemme suunnitelleet liukuovea. Mitään taulujakaan ei ole vielä seinällä, mutta kaikki aikanaan. Vaatehuoneen puolelle tulee tuollainen samanlainen valaisin, kuin tuossa makuuhuoneen puolella on.


Jalkopäästä katsottuna sängyn oikealla puolella on tyhjä tila, johon tulee kapea pöytä. Tarkoitus on, että saan siirrettyä läppärin ja muut työvälineet olohuoneen ruokailutilasta tänne.

Mutta tässä pikaiset räpsyt ihan käsivaralta, palaan varmaankin ensi viikolla paremmilla kuvilla :) Nyt loput kamat kasaan ja lentokentälle katsomaan, miten tämänpäiväiset seisaukset vaikuttavat meidän reissuun.

Ihanaa viikonloppua!


8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Tuli mieleen, että tarviiko vaatekaapit edes ovia jos vaatehuoneeseen tulee liukuovet?

  Saisko mahdollisesti pohjapiirrokselle havainnollistettuna tuon muutoksen. Eli mitä tuli mihinkin kohtaan!!!

  Ihanaa reissua! Täälläkin haaveillaan jo kovasti reissuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :)
   Jossain vaiheessa tulee se liukuovi tuohon eteen ja sitä ennen hankitaan kaapeille ovet jo senkin vuoksi, että estää loistavasti pölyyntymistä. Mä teenkin tuon pohjapiirrosjutun, kun saan tämän paremmin koneelle!

   Poista
 2. Ihanan vaalea ja rauhallinen makuuhuone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Vaalea rauhoittaa ainakin minua ja olemme molemmat miehen kanssa sellaisia tylsillä väreillä sisustajia :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Kunhan saadaan jossain vaiheessa loput valaisimet ja uusi ulko-ovi tilattua (mittatilaus), niin valon määrä toivottavasti tuplaantuu :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥