perjantai 7. huhtikuuta 2017

Kevätmessutärpit viikonlopuksi sisustajalle ja pihalle.

Perjantaita ihanat! Laahustimme eilen koko päivän Murun kanssa ympäri messukeskusta inspiroitumassa pihahommista. Kevätmessut onkin yksi ehdottomasti lempparimessuistani muutamien muiden lisäksi.

Me olimme etsimässä ulkovarastoa ja katselemassa autotalliprojektiin sopivia ehdokkaita, mutta se juttu, joka meidät ajoi messuille ensisijaisesti, oli ulkotulet. Ulkotulet taitavat olla itseasiassa aika iso juttu tänä kesänä, sillä niitä näkyi eri muodoissa näytteilleasettajilla.

Eniten meihin iski ehdottomasti Jalotakan suuret pöydät, joissa oli kiinteä kaasuliekki ja osassa myös paikka vaikkapa viinicoolerille. Toinen hankittava tälle kesälle on lepotuolit aurinkoterassille.


Lepotuoleista parhaat olivat ehdottomasti Teakkerin keinut (löytyvät riviltä 17 kuvagalleriasta). Messupäivän jälkeen alle minuutin kokeilu oli hämmästyttävän rentouttava koko keholle! Vaikutuksen teki myös esillä ollut versio, joka oli ollut 8 vuotta pihalla kesät talvet suojaamattomana. 

Ulkotulista ihastuimme Carelia Grillin loimu 55:een. Sen saisi aseteltua tuohon katokseen ihan vain tuomaan tunnelmaa ja plussana tietysti loimutusmahdollisuus. 

Aviomies taas oli liikenteessä tositarkoituksella erilaisten ulkoporealtaiden ja paljujen suhteen :)


Itseäni kiinnosti kovin erilaiset piensisustustuotteet (luonnollisesti) ja keskityinkin kesäkeittiöihin, astioihin, Mosa Interiorsin upeisiin tekokukkiin, kasvihuoneiden sisustukseen ja itse kasveihin. Edelleen iskee sitruspuut ja mietinkin sellaisen hankkimista :)

Messuilla esitelty Blooming Day oli myös uusi mielenkiintoinen konsepti vaihtuvaan sisustukseen, jota jään mielenkiinnolla seuraamaan!


Oma Koti -messupuolella eniten meitä kiinnosti Valloxin ilmavaihtolaitteet, sillä syksyllä on tarkoitus laittaa talon ilmanvaihto kuntoon. Enemmän sen sijaan olisimme olleet kiinnostuneita älykodeista, joita ei valitettavasti juurikaan ollut tarjolla.

Myös lähiruoka -puoli jäi mielestäni aika vaisuksi..


Kaikenkaikkiaan messuista jäi tosi hyvä fiilis tulevaan kesään nimenomaan pihan tiimoilta. Ja vaikka tällä kertaa emme hankkineet mitään paikan päältä, otimme messutarjoukset talteen ja todennäköisesti käytämme osan niistä nettikaupan kautta :)

Kivoja messuiluhetkiä kaikille messuilijoille!

6 kommenttia:

 1. Kiitos messuvinkeistä. Huomenna olisikin tarkoitus suunnistaa sinne heti aamusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja messuhetkiä sinne!
   Minä täällä mietin, pitäisikö huomenna vielä käydä pikaisesti muutama tarjous nappaamassa mukaan :D

   Poista
 2. Ihania kuvia messuilta, jotain samoja ja jotain sellaisia kuvauskohteita, joita en itse ole edes rekisteröinyt. :) Mukavia suunnitelmia teillä kesäksi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :)
   Mulle on käynyt ihan samoin kun katson toisten postauksia, että missä ihmeessä noita muka oli :D Tosin messualueen kunnolla kahlaamiseen menisi tuplasti aikaa mitä käytimme!

   Poista
 3. Miten kauniita ja inspiroivia kuvia taas kevätmessuilta. :) Onneksi kaikki laittaa kuvia, kun täältä pohjoisesta ei taaskaan ehtinyt paikan päälle. Kiitos.

  Ihania suunnitelmia teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Helinä!
   Teillä on siellä muutakin tekemistä, kuin messuilu :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥