torstai 27. huhtikuuta 2017

Köynnöskasveilla piristystä sisustukseen.

(kaupallinen yhteistyö Järvenpään Kukkatalo)

Käväisin tänään Järvenpään Kukkatalossa tutustumassa kevään ja kesän trendikkäimpiin kasveihin ja inspiroitumassa ihanista viheristutuksista, sekä piensisustuksesta. Palaan niihin tunnelmiin myöhemmin, mutta nyt oli pakko tulla jakamaan nämä kuvat takkahuoneesta ja uudesta herttalyhtyköynnöksestä, johon ihastuin jo viime keväänä tuolla käydessäni.

Alunperin tarkoitukseni oli löytää kodinhoitohuoneeseen kasvi, joka selviää hyvinkin vaatimattomissa olosuhteissa. Ainoa valo nimittäin, joka sinne toistaiseksi tulee on epäsuorasti makuuhuoneen ikkunan kautta. Tila itsessään on todella pimeä ja odottaa uuden ulko-oven tilaamista.

Tällaisiakin kasveja Kukkatalolta löytyi, nimittäin palmuvehka olisi kuulemma omiaan tuohon tilaan. Sen aionkin hankkia myöhemmin, sillä nyt sydämeni vei tosiaan tämä herttalyhtyköynnös.


Trendikkäistä kasveista puheen ollen, onhan tuokin suosittu sillä tällä hetkellä amppelit tekevät paluuta. Ja mikä olisikaan parempi amppeliin, kuin köynnös :)


Tuo ruukku on myös poimittu Kukkatalon hyllystä. Ihanan simppeli ja samettinen pinta, ja pidin myös kovasti tuosta kiinteästä aluslautasesta. Kaikenkaikkiaan aivan ihana kokonaisuus ja juurikin täydellinen takkahuoneeseen :)

Mutta nyt alan valmistautua huomiseen ping helsinki -tapahtumaan, sillä herätys on ennen kukonlaulua. Ei sentään onneksi ennen linnunlaulua, sillä nuo kultakurkut jaksavat sirputtaa ikkunan takana yöt läpeensä.. :D

Mukavia torstaihetkiä 


6 kommenttia:

 1. Kaunis köynnös ja kaunis vihreänsävy. Kyllä viherkasvit tuovat mukavaa piristystä sisustukseen, itse olen vaan niin onneton niitä hoitamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on niin ihanat vihreän sävyt <3
   Harmahtavaa, lilahtavaa ja eri vihreitä..
   Mä olen myös tosi surkea kasvien hoitaja, useimmiten hoidan ne vaan hengiltä :D

   Poista
 2. Kivan näköistä, minulla samanlainen kaappi toimii astia kaappina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :)
   Tuo kaappi on kyllä ihana!
   Meillä on vastaava myös ruokailutilassa ja siellä on pöytähopeita ja muutama muu astia <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥