tiistai 25. huhtikuuta 2017

Makuuhuoneen sisustusrintamalla tapahtuu..

Operaatio laskutila sai onnistuneen päätöksen takkahuoneen sisustusprojektissa ja nyt on aika esitellä finnish design shopin lahjakortilla ostettu toinen ihanuus. Saimme siis kaksi vuotta sitten tupaantuliaislahjaksi tuon lahjakortin ystäviltämme ja nyt  se on kokonaisuudessaan käytetty.

Kiitos vielä kaikille lahjakorttiin osallistuneille, jos satutte lukemaan tätä. Vaikka kortti hautuikin laatikossa kaksi vuotta ja lopullisten päätösten teko venyi, voin sanoa kuitenkin hankintojen menneen täydellisesti maaliin.


Kun hieman yli kuukausi sitten makuuhuoneen, vaatehuoneen ja kodinhoitohuoneen remontti valmistui, esittelinkin ratkaisujamme pikaisesti täällä blogin puolella. Jos postaus on mennyt ohitse, pääset siihen TÄSTÄ.

Kaikki on edelleen vaiheessa, mutta mihinkäs tässä on kiire, valmiissa maailmassa. Kun pikkuhiljaa suunnittelee, tekee ja valmistuu, voi myöhemmin tyytyväisenä seistä ratkaisujensa takana. Vaihtoehtoisesti voi naisen mieli olla jo siinä vaiheessa muuttunut :D


Suunnittelin jo alunperin itselleni pienen työnurkkauksen makuuhuoneen sivuun ja kalusteet sattuivat löytymään ihan omista nurkista lojumasta. Työpöydän valaisimen virkaa toimittaa Pentikin kuplajalkainen valaisin, joka oli aiemmin lähes tarpeettomana Pienimmän huoneessa.

Pöytä on edellisen kotimme yläkertaan hankittu, modernimman sisustuksen aikakaudella ehkä kolmisen vuotta sitten. Hyvin säilyi varastoituna ja näköjään joskus kannattaa viitata piutpaut kintaalla kaikille konmareille, varsinkin jos on tällainen tuuliviirisisustaja.


Mutta se hankinta. Se on Kartellin Victoria Ghost tuoli, joka sopii kuin hansikas huoneeseen! Halusin istumapaikan ja onhan työpöytä ilman istumapaikkaa aika hankala, vai mitä ;) Halusin tuolin olevan kevyt ja tämän kevyempää saa kyllä hakea.

Victoria Ghost on lähes näkymätön!

Jossain vaiheessa on tarkoitus päivittää nuo tapetit ja saada seinille hieman eloa. Tällä hetkellä makuuhuoneen ilme on nimittäin aika valju ja pelkistetty. Mutta siitä lisää taas joskus myöhemmin :)


ps. kiitos Katri ihanasta kukasta! ja kuten näet, se on hengissä edelleen vaikka sanoinkin jotain muuta :D

6 kommenttia:

 1. Sie oot ihailtavan ahkera bloggaaja! Vitsi kun pääsisin samaan tahtiin! Niin ja haaveilen just tosta tuolista myös meidän työpöydän kaveriks 💜💛

  -Vilma

  www.so-up.fi/byvilma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3
   Mulla on vaan omasta mielestä aina asiaa tänne blogiin :D

   Poista
 2. Ihana työpiste. Tuollaisen voisin mahduttaa meidänkin makuuhuoneeseen, ei tarvitsisi aine konetta siirrellä ja kirjoittaa keittiössä. Tuoli on ihanan ilmava! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa :)
   Tuoli on tosiaan hyvin ilmava ja siksi sopiikin tuohon kapeaan välikköön!
   Nyt seuraava haaste on pitää läppäri paikoillaan suurimmaksi osaksi ja siirrellä vain itseään :D

   Poista
 3. Kaunista! Meillä on myös tuo Pentik-lamppu. Nuo kauniit petivaatteet on niin ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Teresa <3
   Pentikin pallovalaisimet ovat ihanan eleettömiä, mutta silti tosi kauniita!
   Meidän petivaatteet ovat ikivanhat ellokselta, mutta olen supertarkka että ovat aina kivoja ja sisustukseen sopivia, sillä meillä päiväpeite peittää lähinnä lattiaa :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥