sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Tee itse kesän hurmaavimmat hiuskorut ja -pannat kukista.

Olen rakastunut. Ehdottoman, mahdottoman ja kertakaikkisen rakastunut. Nimittäin näihin kesän muodikkaimpiin kukkakoruihin! Askartelin eilen Bloggers Inspirations Dayssa Järvenpään Kukkatalon pisteellä tämän hurmaavan ja herkän seppeleen ja kuten kuvista näette, se ei kovinkaan kauaa ehtinyt minulla vanhentua kun jo Pienin sen varasti.

Itseasiassa jo autossa kärtti sitä itselleen, mutta malttoi sentään kotiin saakka. Ei muutakuin takki naulakkoon, seppele päähän ja hän oli jo omassa keijumaailmassaan tanssimassa.


Näyttävä seppele on todella helppo tehdä, eikä siihen tarvinnut kuin ohuempaa rautalankaa pohjaksi. Sitten ihan ohuella kukkalangalla pyöriteltiin koko matkan haluamiaan kukkia mukaan ja viimeiseksi solmittiin sopivaksi.

Näihin voi tosiaan käyttää ihan mitä tahansa kukkia ja kasveja. Itselleni "eksoottisin uutuus" oli norjan angervo, jota kasvaa tuhansissa pihoissa, mutta jota monikaan ei ole varmasti keksinyt käyttää leikkona tai korukukkana. Itse en ainakaan!

Kauniin pannan saan myös ottamalla mukaan rautalankaa pidemmän silkkinauhan ja kuljettamalla sitä koko matkan mukana. Vapaasti roikkuvat nauhan päät sitten vain solmitaan suloiselle rusetille lopuksi ja jätetään roikkumaan kampauksen taakse.

Voisin itsekin kulkea tämmöinen päässä koko kesän.. Se mikä on varmaa, niin ainakin yksissä kesän juhlissa aion pukea vastaavan päähäni! Pitää vaan ensin löytää ne juhlat ja askarrella tilanteeseen sopiva panta.

Suloista sunnuntaita ja ps. vielä tänään ehtii osallistumaan Sanna Raskun Kaunista ja Vihreää kirjan arvontaan TÄÄLLÄ.


( circle flowers dress saatu me&i:lta osana blogiyhteistyötä)

4 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥