perjantai 21. huhtikuuta 2017

Tuumasta toimeen rusettipanta.

Heips ja terkkuja lapsimessuilta, missä oli kyllä aikamoinen meno heti aamusta! Tarkempia tärppejä en taida teille laittaa, sillä jokaisella lienee näissä lastenvaatteissa ja tarvikkeissa vahvasti se oma maku. Vinkkaan kuitenkin, että pomp de luxin osastolla oli mahtavia tarjouksia, nimittäin paitoja, housuja ja muita vitosen kappale!

Me&i:lla oli upean värikkäitä aarteita kympillä kappale ja sitten tietysti nämä Silverjunglen keltaiset bomberit tuntuivat herättävän kiinnostusta, enkä kyllä ihmettele :)

Kuvissa esiintyviä rusettipantoja oli useammallakin näytteilleasettajalla myynnissä, mutta koska päätin säästää ja tehdä itse, on meidän lopputulos aina vähän erilainen. Messuilla rusettipantoja oli ainakin valkamalla ja little mayalla, papullakin todennäköisesti mutta heidän osastollaan en käynyt.


Kankaat löytyivät kaapista syksyn pipokatastrofin jälkeen, mutta tämänhän surauttaa vaikka mistä jämäpaloista tai vaikka vanhasta t-paidasta kierrättäen! Hyvät ohjeet peruspantaan löytyy Käsityön riemua -blogista ja sen tosiaan surauttaa ilman rusettia viidessä minuutissa myös ompelukoneella.

Rusettiin leikkasin palan trikoota ja ompelin sen reunat yhteen nurjalta puolelta, jättäen pienen kääntöaukon. Näin jälkikäteen ajatellen sen aukon olisi voinut jättää keskelle, jolloin se peittyisi tuon tampin tms. taakse.

Rusetin kiinnitin käsin muutamalla pistolla pannan sivuun ja valmis! Neitokainen sai toivomansa pannan, eikä tarvitse enää kevätpipoa koulumatkoille, sillä tämä lämmittää kivasti myös korvat. 

Mutta nyt täytyy alkaa valmistautumaan arkiviikon vikoihin treeneihin ja illalla onkin sitten Vain Elämää ja pari lasia viiniä. Ei hassumpi yhdistelmä lainkaan ♡. Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥