keskiviikko 17. toukokuuta 2017

3 kesätyyliä eri tilanteisiin - näillä pärjäät varmasti.

(kaupallinen yhteistyö esprit)

Heipähei!

Vaatekaapin siirtyessä väistämättä kesäaikaan on tarpeellista tehdä pieni tyylikatsaus. Kesään kuuluu monenmoiset tilaisuudet ja tarpeet, ja keräsinkin tähän kolme erilaista asukokonaisuutta inspiroimaan teitä ja samalla myös itseäni.

Pyrin siihen, että tyylini on varma. Sellainen, joka ei ole liian muodikas, vaan ennenkaikkea mukava päällä. Mikään ei nimittäin ole ikävämpää kuin vaatteet, jotka eivät tunnu omilta.

Meiltä löytyy espritiä jokaisen perheenjäsenen vaatekaapista, joten myös nämä vaatteet ja asusteet ovat poimittu heidän valikoimastaan. Esprit on nimenomaan sitä mukavaa, perustyylikästä vaatetta, johon on helppo pukeutua.

Löydättekö te näistä sen fiiliksen, jota hain? Tuntuuko asukokonaisuudet omilta?


all classy

rentoa tyylikkyyttä


Pari kesää sitten vietin upean illan rakkaan ystäväni kanssa, osittain Helsingin kattojen yllä. Aloitimme illallisella, siirryimme drinkeille ja päätimme illan auringon viimeisten säteiden vielä lämmittäessä kilpaa terassin infrapunan kanssa, musiikin sykkeen siivittämänä hotellin viileisiin lakanoihin.

Ilta oli rennon tyylikäs ja voisinkin hyvin kuvitella pukevani yllä olevan mustan haalarin vastaavaan tilanteeseen ja asustavani sen tyylikkäillä nuden, ruusukullan ja vaaleanpunaisen sävyillä.


summer1

rantapummina


Kuten mainitsin kesän 2017 the Ultimate Bucket List postauksessa, tarkoitus on käydä Yyterissä, Kalajoella ja/tai Hangossa. Rantapummimeininkiin on omiaan taas pronssista ihoa korostava konjakin sävy, jota löytyy tässä oikeastaan kaikesta muusta kuin topista. Toppi sen sijaan on nyt kuuminta hottia kukkakuoseineen, kuka muistaa muuten nämä kuosit lapsuudesta?go sporty

kevyttä sporttiaEnergisen aurinkoiset aamut alkavat lenkkareiden jalkaan vetämisellä. Hiukset ponnarille ja suunta kohti rantakahvilaa. Höyryävän kuuma kahvikupillinen ja välkkyvät aallot. Kevyen sporttisen tyyliin viimeistelee ranteessa huolettomasti keikkuva rahapussi.

4 kommenttia:

 1. Ihana kooste, kiitos! Laitoinkin heti tuon haalarin tilaukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa :)
   Mulla on tollainen vastaava haalari vähän viileämmille säille, pitääkin tehdä postaus siitä!

   Poista
 2. Siis tuo ensimmäinen! Siinä yhdistyy juurikin ihana klassinen musta jumpsuit höystettynä tämän kevään ja kesän herkkuvärillä, nude pinkillä! Mä tykkään 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nudepinkki, ruusukulta, peililasit ja musta haalari <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥