maanantai 15. toukokuuta 2017

Kesä 2017 - the Ultimate Bucket List.

Kuka muu odottaa kesää superpaljon? Tänä vuonna on todella saanut odottaa, mutta toisaalta nyt tuolla ulkona hiljakseen putoava sade tuo toivottua piristystä luonnolle. Huomenna ja loppuviikosta luvattu lämpö saa puut ja pensaat puhkeamaan lehteen ennätysvauhtia ja kaikkialla vihertää ennenkuin huomaammekaan.

Kesää odotellessa selasin viime kesäisiä postauksia ja vaivuin niihin tunnelmiin. Tuli lämmin ja onnellinen olo ja päätin samantein tehdä perinteisen the Ultimate Bucket Listin myös kesälle 2017.

Kesän 2016 löydät TÄSTÄ ja 2015 TÄSTÄ. Näihin "suuriin suunnitelmiin" on aina kiva palata itsekin.


kesän 2017 bucket list:


matkustetaan Pärnuun laivalla ja autolla
fiilistellään kesäiltoja
tehdään eväsretkiä
pummitaan venereissu
hassutellaan kesäsateessa
käydään lintsillä
käydään Yyterissä tai Kalajoella
käydään Puuhamaassa tai jossain muussa ulkovesipuistossa
reissataan Hankoon
Roadtrip 
kunnostaudutaan mökkipummeina


Vaikka viime kesä olikin sateinen, muistan vain kauniit ja lämpimät hetket. Muistan venereissut ja Risto Räppääjän kesäpaikan. Muistan hetken, jolloin suuri alus vei vedet rannasta mukanaan ja ihmeteltin sitä koko porukka.

Muistan reissun Unkariin, jossa makasimme uima-altaalla ja lukemista tuli mukaan aivan liian vähän. Aurinkovoiteen, jota levitettiin melkein kaikkialle ja sen karrellepalaneen kohdan vatsassani. Muistan suolaisen hien, kun kasattiin sitä samaa kasvihuonetta, joka on jo nyt täynnä taimia!

Sen kipuilun, joka johti ex-tempore ulkomaanmatkan varaamiseen ja upeisiin kokemuksiin.


Vaikka tässä kirjoitellaankin kaikenmoisia listoja, yritän pitää mielessä, että parhaat hetket syntyvät yleensä spontaanisti ja reissut hetken mielijohteesta. Jos kesästä tulee kylmä, täytyy vain yrittää asennoitua siihen ja muuttaa suunnitelmat sopiviksi, sen sijaan että kipuilisi tylsyyttään. Meiltä nimittäin löytyy esimerkiksi Huimalan lahjakortit vielä hyllystä, joten yksi sadepäivä check! :D

Yhtälailla ne parhaat hetket syntyvät ystävien hölmöistä päähänpistoista ja naurun räkätyksestä, yhdestä viinilasillisesta liikaa. Ylipäätänsä ystävien yhteisistä hetkistä ja myös niitä aion haalia muistoihin lisää.


Minkälaisista aineksista teidän tuleva kesänne on tehty? Onko tiedossa reissuja vai vain leppoisaa lomailua yhdessäolon merkeissä?

2 kommenttia:

 1. Mukava kooste tulevan kesän suunnitelmista.
  Ja, täällä ainakin odotetaan kesää jo aivan malttamattomina. Toivottavasti ennusteet pitävät paikkansa ja todellakin viikonloppuna lämpenisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin <3
   Eikä tarvitsisi hellettä vielä tulla (vaikka en vastaankaan panisi..), mutta että selviäisi ilman pilkkihaalaria :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥