keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Kesän 2017 ihanimmat kehykset.

(kaupallisessa yhteistyössä instrumentarium)

Palataanpa parin viikon aikaisiin BID2017 tunnelmiin Instrumentariumin pisteelle. Odotin päivältä nimittäin eniten tätä yhteistyömahdollisuutta, uusien silmälasien tarpeessa. Olen jo vuoden ajan käynyt optikkoliikkeiden valikoimia läpi etsien uusia, naisellisempia kehyksiä ja nyt löysin ne Heritagen Spectacles of time -mallistosta.

"Heritage on Italialainen kehys- ja aurinkolasibrändi, joka edustaa ajatonta tyylikkyyttä." Allekirjoitan tuon täysin, sillä nämä kuvissa näkyvät kehykset ovat hyvin klassinen malli kautta aikojen.

"Spectales of time -mallisto on hakenut inspiraationsa menneiltä vuosikymmeniltä. Mallisto on upea yhdistelmä nostalgiaa  ja modernia muotokieltä. Malliston kehykset ja aurinkolasit on valmistettu kiiltävästä asetaatista ja sen kuviot jäljittelevät luonnon kauneimpia ja puhtaimpia elementtejä."

Yksi tärkeimmistä vaatimuksista kehysten suhteen itselläni oli "kokomuoviset" kehykset, eli en missään tapauksessa halua metallisia sankoja, vaikkakin ne ovat nyt trendikkäät. On ollut muuten supervaikeaa löytää tarpeeksi kevyitä kokomuovisia kehyksiä..

Oma tyylini on hyvin klassinen, mutta kuitenkin rennolla twistillä. Sanoisin, että se on yhdistelmä eri vuosikymmeniä ja siihen sopii monet kehysmallit. Vanhoista kehyksistä en kuitenkaan aio luopua, vaan niiden linssit pitää vain päivittää. Nekin ovat klassiset, mutta eri tavalla.

Mitäs sanotte näistä kehyksistä? Omasta mielestäni ne sopivat, vaikka ovatkin hieman kookkaammat. Juttelin pisteellä myös asiantuntijan kanssa ja hän oli samaa mieltä :) Kuva ei ehkä tee oikeutta kehyksille, sillä en osaa yhtään olla samaan aikaan sekä yleisön että kameran edessä :D
(kuva ja video sanni riihimäki)

2 kommenttia:

 1. Kiva kuva ja kehykset näyttää hyviltä. Itse valitsin uudet kehykset kuukausi sitten ja vastaavat hieman isommat lähti mukaani. Olen tykännyt kovasti ja antaa uutta ilmettä mukavasti.
  Aurinkoista torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa :)

   Musta tuntuu, että niin pönötän aina näissä julkisissa kuvissa :D Yksinäni osaan kyllä rentoutua kameran edessä suht hyvin! Täytyykin katsoa sinun blogista, näkyykö noita kehyksiä siellä!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥