tiistai 30. toukokuuta 2017

Kevyempi keittiö - kaappi pois, hyllyt tilalle!

Heipsan sinne! Niinkuin olette varmaan huomanneet, blogi on ollut hieman hiljaisempi viime aikoina. Syy on puhtaasti ruuhkavuosien multihuipentuma näin keväisin.. Kun pariin viikkoon sisällyttää kolmen lapsen kevätjuhlat, harrastusnäytökset, leiripäivät, joukkueenjohtajan hommat, tavis treenit, omat treenit, verot, korot, korkojen korot.. :D

No joo, kiirettä on siis pitänyt. Samaan syssyyn valmistui ilmanvaihtoremontti, joka ei oikeastaan näy päällepäin. Tai siis näkyy hitsin isona mokkulana kodinhoitohuoneessa ja parina uutena venttiilinä katossa ja hups, painovoimainen ilmanvaihto muuttui kokonaan koneelliseksi ilmanvaihdoksi.

Tällä hetkellä täältä voi löytää rälläkän ja muut välineet sujuvasti tietokoneen vierestä, sillä aviomies rakentaa vielä terassille lisäkatosta ja haaveilemaansa kesäkeittiötä. Niihin lupaan palata tässä kesän edetessä, nyt nimittäin ne vuoden vaihteesta saakka haaveilemani hyllyt ovat vihdoin seinällä!


Lipsahtivat epähuomiossa vähän turhan ylös, mutta eipä ne mahdottoman väärät ole tuossakaan. Ja sitäpaitsi silmä tottuu :) Sen kummemmin en ole ehtinyt niitä sisustaa, sillä Ruotsalainen huonekalujätti odottaa vielä kävijäänsä.

Tarkoitus on hankkia tuohon jokin nipistinvalaisin, sekä lisää lasipurkkeja. Osa kuiva-aineista tulee olemaan tuossa esillä, samoin muutama muu juttu, kunhan sinne saakka päästään..


Yrtit siirtyvät vielä kasvihuoneeseen ja maahan, ehkä viikonloppuna jos vain ilmat antavat myöten. Samoin kukkakaupoilla olisi vielä käytävä terassi-istutuksia varten ja muutama siemenkin odottaa vielä kylväjäänsä.

Taitaa olla näissä omakotitaloissa sellainen ominaisuus, ettei paljon kesämökkiä tarvitse :D Mitäs pidätte keittiön kevyemmästä ilmeestä? 

8 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä, sopii tosi hyvin! Eikä mun silmään ole hyllyt liian ylhäällä. Eri juttu sit tietty, jos emäntä ei yletä... :D

  Ja oi, mua kiinnostaa kovasti kesäkeittiöjutut! Meillä on myös suunnitelmissa, saapa nähdä vaan minä vuonna toteutuu, kun noita projekteja on muutenkin noin sata. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Emäntä ylettää just hyvin alahyllylle, kun varvistaa korkkarit jalassa :D

   Ai teilläkin on toi työleiri menossa..! Mä olen huomannut olevani mm. tosi hyvä työnjohtaja!

   Poista
 2. Näyttää niin hyvältä, olen tässä kanssa miettinyt, millä konstilla saisin avohyllyt keittiöön, taitaa olla mahdotonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika!
   Meillä mahtui juurikin niin, että otimme yhden kaapin pois ja laitoimme siihen liimapuulevyhyllyt. Sopivaa kun ei löytynyt kaupasta.. Onneksi keittiössä on tarpeeksi säilytystilaa, muutenhan tuo voi olla aika hasardia.. :)

   Poista
 3. Ei oo hulluman näköinen olleskaan :) Mitä/kenen toi kaunis tapetti on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tapetti on Boråsin Jubileum mallistosta ja nimeltään Mizo 5465

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥