maanantai 22. toukokuuta 2017

Kolmen lapsen vaatekaapit kevät- ja kesäkuntoon edullisesti.

Maanantaimoikat! Minulla on aina keväisin ja syksyisin tapana tehdä tehokas kirpparikierros. Sen tarkoituksena on saattaa lasten kaapit ainakin osittain kuntoon ja nimenomaan käyttövaatteiden osilta. 

Kirppikset ovat täynnä hyväkuntoisia käyttövaatteita ja ihan pilkkahintaan. Leggarit maksavat euron, samoin teepaidat, puhumattakaan parin euron kesämekoista, shortseista ja huppareista.

Vien näitä yleensä ison kasan päiväkotiin, että vaihtovaatetta piisaa tarpeeseen. Varsinkin nyt, kun ulkohousut ovat päässeet hyvin ansaitulle kesälomalle, leggareitakin menee vähintään kahdet päivässä. Yhdet sisällä ja toiset ulkona.Tällä kertaa ostoskoriin päätyi Pienimmälle kolmet legginsit, pari hihatonta kesätoppia, muutama pitkähihainen vaalea paita, neljä kesämekkoa ja kaksi hupparia. Tirppa sai kaksi mekkoa ja esikoinenkin neuletakin. Varsin hyvä saalis siis!

Meiltä jääneitä, hyväkuntoisia käytettyjä laitan itsekin kierrätykseen, uffiin ja hopelle. Tarkoitus olisi nyt lähiaikoina viedä tuonne hopelle itseltä tarpeettomiksi jääneitä juhlamekkoja ja muita vaatteita hyvään tarkoitukseen.

Mutta siis vinkkinä näin kausien vaihtuessa, kun saa koko palkkansa kulumaan helposti vaatekaapin päivitykseen, että kannattaa suosia kirppiksiä, kavereiden kaappeja ja muita kierrätysmahdollisuuksia :)

2 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! Meilläkin ostetaan perusvaatteet kirpulta edullisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Klara :)
   Loistava tapa säästää ja kierrättää <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥