perjantai 26. toukokuuta 2017

Kun unelmista tulee tavoitteita unelmakartan avulla.

(kaupallinen yhteistyö health lab)

Muistatteko aikoinaan, kun leikeltiin suosikeista, sinäminä ja mekaks -lehdistä kuvat ja tekstit ja niillä sitten päällystettiin vihkot, kirjat ja seinät? Silloin haaveiltiin teinirakkauksista imelien, herkkien ja jopa surullistenkin runojen siivittämänä.

Nykyisin haaveet ovat erilaisia, mutta ihan yhtä tärkeitä. Haaveiden ja niiden ääneenlausumisten kautta on mahdollista tavoitella uskomattomattomaltakin tuntuvia toiveita. Olen itse sitä mieltä, että unelmista tulee tavoitteita, kun niitä listaa ja ilokseni pääsinkin BID2017 tapahtumassa listaamaan omiani yhdessä Health Labin unelmapajan kanssa.


Kaikkein omimmalta tuntui lähestyä omia unelmiaan Balance -juoman kautta. Jokaiselle Health Labin juomalle oli nimittäin rakennettu oma teemansa ympärille, ja näiden ruuhkavuosien ympäröimänä tiesin heti kaipaavani tasapainoa elämääni.

Kun kuljettaa lapsia paikasta a paikkaan b ja siinä välissä soittaa muutaman puhelun, hoitaa puolivillaisesti joukkueenjohtajan hommia, skannaa kauppalappua aivoistaan ja ostaa päiväkodin leipätehtaasta velaksi, koska käteinen unohtui kotiin, mieli oikein huutaa pysähtymään ja tasapainottumaan.

Toisaalta taas omaan tasapainottumiseeni kuuluu murehtimisen lopettaminen tai ainakin merkittävä vähentäminen, sillä oikeastaan murehtiminen on vähän kuin toivoisi jotain, mitä ei millään haluaisi tapahtuvaksi.

Kaipaan myös rohkeutta toteuttaa niitä omia tavoitteittani, rohkeutta rakastaa, hymyillä ja olla onnellinen. Kokonaisvaltaista hyvää oloa, joka usein jää ruuhkan ja kiireen jalkoihin.


Nämä kaikki tulivat oikeastaan ihan itsestään mieleen, eikä tarvinnut hetkeäkään yrittää inspiroitua unelmapajan äärellä. Saimme myös ihan loistavia keskusteluja aikaiseksi aiheesta ja ajan loppuminen oikein harmitti, sillä flow oli juuri päässyt virtaamaan oikein kunnolla.

Täytyy sanoa, että tämä unelmapaja oli ehdottomasti parasta antia koko BID2017 tapahtumassa! Oletteko te koskaan rakentaneet unelmakarttoja? Uskotteko siihen, että unelmat muuttuvat tavoitteiksi, kun ne piirtää papereille? Entä mitä ajatuksia oma karttani teissä herättää?

Aurinkoa ja unelmien täytteistä viikonloppua sinne, toivottavasti saavutatte haaveenne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥