tiistai 2. toukokuuta 2017

Ne päivät.

Käsillä ovat ne päivät, jolloin lähes kolmekymmentä vuotta sitten koulun pihalla, ensimmäisten keväisten lämpösäteiden osuessa kohdille, heitettiin takit ja hupparit asfaltille lojumaan. Kun kesälomaan oli enää muutama viikko ja ilmassa sietämättömän odotuksen tunne.

Ne päivät, jolloin päntättiin suvivirttä sievässä rivissä ja harjoiteltiin kevätjuhlan vuorosanoja vimmalla. Ne päivät, jolloin läksyt vähenivät hetki hetkeltä ja käsissä oli vain miljoona mustaa voikukkaläiskää.

Lahkeet ja helmat lyhenivät siinä missä päiviin ilmeistyi enemmän numeroita ja polvia koristivat beigen väriset laastarit. Suussa kahden etuhampaan mentävä aukko ja leveä virnistys, päällä t-paita joka oli jättänyt kilpaa auringon kanssa käsivarsiin merkkinsä.

Että ei tässä muuta, kovasti vaan odotetaan kevättä ja kesää :)

4 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat ja söpöt mallit!
  Juuri näin, nyt on käsillä ne päivät/viikot jolloin takki repussa pyöräillään koulusta kotiin. Läksyt ei enää kiinnosta, ajatukset jo tulevassa kesässä.
  Tänään itselläkin oli tuollainen fiilis. Neuleen kanssa hain kuopuksen päiväkodissa ja tuoksuttelin kutsuvaa merentuoksua, tule kesä jo pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3
   Sinun päiväkotireissu kuulostaa houkuttelevalta, meillä on ihan vieressä järvi, mutta meressä on tosiaan se oma tuoksunsa!
   Tulisipa se kesä jo pian ja ilmat lämpenisivät vielä lisää, en malttaisi millään odottaa :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ❤️

  Täälläkin on kova kesän odotus. En tiedä kuka meidän poppoosta sitä odottaa eniten. 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Eniten kesää odottaa se, joka joutuu pukemaan ne kaikki haalarit joko itsensä tai lapsensa päälle :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥