torstai 1. kesäkuuta 2017

Hei, hei toukokuu - tervetuloa kesäkuu!

Hei hei toukokuu! Sinne meni viimeinen virallinen kevätkuukausi ja yhtälailla viimeinen virallinen koululaiskuukausi. Meillä puhaltaa uudet tuulet kesän jälkeen, kun esikoinen integroidaan uuteen kouluun. Toukokuun harjoittelu meni mainiosti, mutta näin muutamahkon vuoden kokemuksella, en nuolaise vielä.

Kesä on antanut odottaa itseänsä ja ihon alla kutisee hurja matkakuume. Mieli huutaa katsomaan rantatyrskyjä ja keho vaatii lämpöä. Kesäkuussa on toki tiedossa kuvauksenmukainen reissu Pärnuun, nyt vaan peukut, varpaat ja korvat kohti taivasta, jotta lämpöaalto iskisi vaikka juuri silloin.

Kuten tuossa pari postausta sitten puuskahdinkin, kiirettä on pitänyt. Toukokuu on mennyt suorittamisen merkeissä, mutta myös remontoinnin. Siksipä minua ei ole täällä blogin puolella näkynyt niin tiuhaan, enkä ole ehtinyt kehitellä kaikkia loistavia ideoitani postauksiksi saakka. 

Kesäkuulta odotankin nimenomaan sitä aikataulujen puuttumista, hidastamista ja hengailua. Haluan saada takaisin energisen itseni ja sanoa moikat tälle pysyvästi uuvuksissa olevalle pululle :D

Postausten suhteen olen ollut näköjään kauhan varressa suht usein, sen sijaan sisustus ja reissailu on jäänyt vähemmälle. Kesäkuulle olen suunnitellut ainakin muutaman sisustusjutun, parit asut tietysti, reissupostauksen ja puutarhapäivityksiä. Kertokaa ihmeessä, jos on toiveita! Ainakin se toivottu kanakeitto on muuten tulossa myös blogiin pian :)

TOUKOKUUN TOP 3:LINKING:

10 kommenttia:

 1. Paljon on tapahtunut teilläkin toukokuussa. Tästä on hyvä jatkaa kesäkuuta ja lämpimiä kesäpäiviä kohti!

  VastaaPoista
 2. Ihana kevättunnelma kollaasissasi!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kollaasi, raikas.

  Lempeää kesäkuuta!

  VastaaPoista
 4. Onpa sinulla kauniita kuvia kollaasissa! Pitääkin käydä katsomassa tuo munattoman pannarin ohje.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥