lauantai 17. kesäkuuta 2017

Kesän ihanimmat boho -tyyliset rannekorut syntyvät helposti ja nopeasti.

Mikään ei tuo enempää kesäfiilistä, kuin turkoosin värinen meri ja boho -tyyliset korut. Siinä, missä ensi viikon suunnitelmiin kuuluva välimeri siintää jo silmissä, teki mieli fiilistellä jo vähän ennakkoon korujen muodossa.

Laatikoista ei löytynyt mitään sopivaa, joten tein itse ja säästin. Vai miten se meni..? Liimasin siis itseni mm. kiinni koruihin, pöytään ja itseeni näitä valmistaessa. Varmaa on ainakin, että puhelimen sormenjälkitunnistus ei toimi hetkeen :D

Tarvikkeet rannekoruihin löytyi Sinellistä. Näissä on 6mm turkooseja lasihelmiä, 6mm hopeoituja kristallivälikappalejuttuja (mikä lie oikea nimi), metallisia sulkia ja 8mm luonnonhelmiä. Lanka on muistaakseni 0,8mm elastista siimaa, jonka solmu on liimattu kiinni pikaliimalla.


Alunperin tarkoitus oli tehdä yksi käsikoru ja siihen sopiva pidempi kaulakoru, mutta nämä pienemmät nauhat veivät nyt mennessään :) Täytyy käydä vielä täydentämässä helmivarastoja, niin saan tehtyä sen pidemmänkin. Ostoksesta sai sopivasti -30% alekupongin seuraavalle kerralle ;)

***

En malta millään odottaa reissua, valkoisia hiekkarantoja, paahtavaa aurinkoa ja lämpöä! Valmistautuminen käy jo kuumana, sillä meiltä puuttuu vielä muutama uv-paita. Jossain kaapissa pitäisi olla Tirpan vanha popin haalari ja se täytyykin kaivaa esille asap.

Matkalaukkuun pääsee myös uimaliivi vesipuisto- ja rantapäivien kaveriksi ja aurinkovoiteetkin voinee pakata jo nyt. Niitä kun ei välttämättä täällä Suomessa enää tarvitse :D

Muksaa lauantai-illan jatkoa 

2 kommenttia:

 1. Onpa kauniit. Ei ole tullut aikoihin tehtyä koruja, tosin en ole kyllä juuri koruja käyttänytkään. Työni on sellaista, että korut on vaan tiellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   No se kyllä hieman rajoittaa korujen käyttöä! Mä itse pidän yleensä vain paria samaa suosikkikorua, mutta nyt kun innostuin näistä, voi mieli muuttua :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥