keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Kierrätä nukkekodin vanhat kalusteet tuunaamalla uusiin leikkeihin.

Olen aina pitänyt hurjasti nukkekodeista. Lapsena omistin Lundbyn sähköineen, mutta jotenkin sen "aitous" ei viehätä enää. Tai siis ne on superhienoja, mutta ei meillä. Muutama vuosi sitten hankin ikean hyllyn, josta suunnittelin nukkekotia (klik). Olin kuitenkin aikaani edellä ja idea kuoli leikkijöiden puutteeseen.

Tämän nukketalon hankimme viime syksynä (klik) ja muokkasin sen samantein meille sopivaksi. Nyt aika oli täydellisen oikea, sillä tytöt leikkivät pupuilla ja petseillä päivittäin. Niille rakennellaan hyllyihin koteja, osa asuu vaatekaapissa, osa niissä ihan oikeissa pets -taloissa ja osa tässä nukketalossa.


Pienin oli aamusta sen verran tukkoinen, että jätin hänet potemaan kotiin. Maalasimme kahdestaan näitä kalusteita ja virkkasin myös taloon maton. Kalusteita on vielä hurja määrä maalaamatta, mutta en löytänyt tähän hätään kalkkimaalipurkkiani. Minusta muutama pastellinen joukossa on kiva, mutta koko joukko jo vähän liioittelua :D

Nuo kalusteet ovat iänikuisen vanhoja, eivätkä oikein ole koskaan löytäneet leikkeihin ulkonäkönsä vuoksi. Nyt kuitenkin "tyttöjen värisinä" ovat ihan lemppareita!


Vielä pitäisi ommella jotain petivaatteita, samoin haluaisin sekaan myös Mailegin kalusteita. Meiltä löytyy myös Sylvanian astioita ja ruokia, jotka löytävät paikkansa tottakai vaaleansinisestä kaapista 

Eikö tullutkin kivoja? Mukavaa iltaa sinne 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥