maanantai 12. kesäkuuta 2017

Sadepäivän tunnelmat.

Sateista maanantai-iltaa sinne ruudun toiselle puolen ♥ 


Jotenkin juuri tänään sade ja kurjempi sää ovat tuntuneet erityisen rauhoittavilta. Viikonlopun tiukka aikataulu pitkine bussimatkoineen oli aikamoisen uuvuttava ja vallitsevaa olotilaa voisi kuvailla väsyneeksi mutta onnelliseksi.

Hälinä, hässäkkä ja tapahtumat uuvuttavat helposti ja niin sanottu sosiaalinen kiintiö tulee ääriään myöten täyteen. Silloin usein vetäydyn omiin oloihini ja hiljaisuuteen rauhoittumaan. Ennen saatoin sietää tv:n ääniä taustalla ja musiikkiakin, mutta nykyisin viihdyn erittäin hyvin täydellisessä hiljaisuudessa.

Voitte vain kuvitella, miten rauhoittava paikka oli kisahotellin aamu. Kun lakeuksia näkyy silmän kantamattomiin saakka, maisemaa verhoaa usva ja ainoa ääni on aamun ensimmäiset linnut. Siellä sielu lepäsi!


Ensimmäiseksi kotona keräsin lakastuneet lemmikit maljakoista ja kävin hakemassa pihalta kaksi syreenin oksaa. Voi että, ne tuoksuvatkin ihanasti maljakossa! Sytytin vielä muutaman kynttilän tuomaan tunnelmaa sadepäivään.

Vastailen tässä pian kommentteihin ja sähköposteihin, sillä niitä onkin tullut aikamoinen määrä viikonlopun aikana. Kiitos niistä ♥ Nauttikaahan tekin tunnelmallisista hetkistä ja tietysti syreenin tuoksusta!4 kommenttia:

 1. Täällä myös vietetty sateista iltaa tunnelmoiden sisällä. Ja, sanoin kuin kirjoitit, sade onkin ollut tarpeen tai paremminkin rauhallinen koti-ilta, täällä oltiin viikonloppu tiiviisti turnauksessa. Joten, välillä on mukava rauhoittua kotona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin on siis ollut vilkas viikonloppu :)
   Kyllä se rauhoittuminen on joskus tarpeen, sitten taas jaksaa!

   Poista
 2. Kyllä noissa tunnelmissa sateellakin viihtyy!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥