keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Tyhjien tasojen kirous.

Eteisaula on varmasti yksi lempipaikoistani tässä talossa. Se on keskeinen paikka, jonka läpi on kulku kaikkialle. Siitä tullaan sisään ja mennään keittiöön, wc:hen, keskimmäisen neidin huoneeseen ja meidän makuuhuoneeseemme. Remontin jälkeen myös vaatehuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen.

Yhtälailla se on paikka, joka räjähtää käsiin siisteytensä puolesta noin kymmenessä minuutissa. Aulassa asuu todennäköisesti jokin olio, joka kun selkäsi käännät, sotkee lipaston päällisen ja nostaa noista laatikoista kaikki tavarat pöydälle..

Mitään poppaskonstia en ole tason siisteyteen vielä löytänyt, sillä "laita tavarat laatikkoihin tai vie paikoilleen" ei toimi ainakaan meidän osoitteessa. Itseasiassa tuollaiset tyhjät tasot ovat jopa vaarallisia, kun täyttyvät itsekseen kaikesta tavarasta!


Aulasta on löytänyt paikkansa myös Antti Tuisku, joka talon illalla hiljennyttyä rapsuttelee kynsillään laminaattia pitkin nukkumaan. Yhtälailla herään aikaisin aamusta samaan ääneen, joka tarkoittaa vain yhtä asiaa: nouse ylös ja päästä ulos, tai muuten..

Luulin muuten, että koulujen päättyminen ratkaisee "reppu selästä ja kohti uusia seikkailuja" -ongelman, mutta mitä vielä! Näin kesäisin siellä muhii uimakamat ja muut pikkuötökät :D

Taitaa olla aikalailla mahdoton tehtävä, mutta jos ottaisi ihan asiakseen pitää tuon päällisen tyhjänä kaikesta, tulisikohan siihen tietynlainen automaatio ja nollatolenranssi? Pysyykö teillä tasot tyhjinä?

4 kommenttia:

 1. meillä on sisääntulossa vain kapea kenkäkaappini ja sen päällä pieni lanppu ja kippu avaimille. Mitään muuta ei sovi, tai niin olen ajatellut, mutta arvaas kun armas miehni saapuu maailmalta, niin APUA sitä kaman määrää, jonka se tunkee siihen minimaaliseen tilaan!!!!! En jaksa ymmärtää, mutta vinttaan sen kamat aina sen laatikkoon!!! Kerran tuli jo sanaharkkaa asiasta, kun mies alkoi valittaa liian pienestä laskutilasta hänen kamoilleen. Kivahdin, ettei sille riittäisi lentokenttäkään ;) No huomenna taas sama taistelu tiedossa ;D
  ..Tiedän niin tuon kynsien rapinan laminaatilla....
  Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kestä tuota sinun kivahdustasi.. :D :D
   Meinasin sanoa, että miehet ovat tosiaan tässä pahimpia, kunnes katsoin tasolle missä nytkin on käsilaukkuni, lompakkoni ja pari muutakin juttua ;)

   Poista
 2. Heh, tuttu tunne! Meillä on tämä ratkaistu niin, että kun ulko-ovelta on heti käynti vaatehuoneeseen, jossa on pienet korit hyllyllä molempien tärkeille tavaroille. Saman hyllyn reunassa on myös paikat avaimille. Tämä toimii ihmeen hyvin, kun mieskin on tähän tottunut ja jopa omatoimisesti aina siivoilee oman korinsa. :) Kunpa vielä tuleva ekaluokkalainenkin oppisi tähän, niin olisi paljon siistimpää. :D

  Kivaa torstaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli joskus noin!
   Sitten tuli uudet korit, koska ei mahtunut niihin edellisiin ja so on.. :D

   Samoin sinne ihana <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥