lauantai 1. heinäkuuta 2017

Hei hei kesäkuu - tervetuloa heinäkuu!

Kesäkuu sujahti vilistäen ohitse ja toivotaan nyt niitä heinäkuun helteitä tänne Suomeen. Blogissa kulunut kuukausi oli varmasti ennätyshiljainen, sillä yksi viikonloppu kului kisamatkalla Pohjanmaalla ja viimeinen viikko taas Turkin lämmössä.

Osan hiljaisuudesta voinee selittää kärsimälläni blogimasennuksella, kun kaikki tekstit ovat tyhmiä, kuvat huonoja ja aiheet surkeita. Toisaalta kun katson kuluneen kuukauden juttuja, olen niihin kuitenkin tyytyväinen ja se on tärkeintä.

Kesäkuussa ehdittiin jo polkaista hieman lomamoodia käyntiin, mutta viimeistään nyt koko ipanalauman viettäessä samaan aikaan kesälomaa, on tartuttava hetkeen ja heitettävä turhat aikataulut romukoppaan. Itseasiassa eilenkin valvottiin yli yhteentoista katsellen hauskaa lastenleffaa telkkarista! Meinaa vaan tämä äiti simahtaa ennen lapsia.. :D

KESÄKUUN TOP3:


Blogihaut sen sijaan ovat keskittyneet vahvasti matkailuun ja suosituimpia hakupostauksia ovatkin olleet:Heinäkuussa onkin aika ottaa bucket list 2017 käyttöön, vaikkakin voin jo nyt todeta, että Pärnu jäi listalta pois kurjien sääolosuhteiden vuoksi ja vaihtui tosiaan extempore tuohon Turkin reissuun. Ensimmäinen eväsretki Lammassaaressa on takana ja roadtrip suunnitteilla. Mitäs teidän heinäkuuhun kuuluu?

LINKING:

13 kommenttia:

 1. Tytär on suloinen, niin myös koira <3 Kivaa heinäkuuta.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tämä kuu olisi myös lämmin :)

  VastaaPoista
 3. kiva kollaasi vaikka kaikki postauksesi ovatkin mielestäsi tylsiä. Minä kyllä olen ihan eri mieltä. Lukenut ne kaikki ( yl. töissä ollessa ja kännyn kautta) vaikka täällä taas menossa ei jaksa kommentoida-kausi, kun kännyn kautta kommentoini on taas yhtä temppuilua :/
  Vielä 6 päivää töitä ja sitten loma ilman suurempia suunnitelmia...siis oikea LOMA <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Satu, kiitos kommentistasi <3
   Kylläpä piristi <3
   Ihanaa lomaa sinulle!!

   Poista
 4. Wonderful photos and impressions.
  Best, Synnöve

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana tuoksu <3
   Harmi, että ovat kukassa vain hetken..

   Poista
 6. Kauniit kuvat olet kollasiisi valinnut! Mukavaa heinäkuuta!

  VastaaPoista
 7. Viehättävä kollaasi - ihanan seesteinen ja harmoninen värimaailma! <3

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥