maanantai 17. heinäkuuta 2017

Matkamuisto Italiasta.

Vain reilut 12 tuntia myöhemmin, kun finnairin sinivalkoiset siivet koskettivat Helsinki-Vantaan kiitoratoja, minulla oli matkamuisto Italiasta käsissäni. Sydämessä toki monta hassua, hauskaa, hikisen kuumaa ja väsähtänyttä..

Meillä on tapana tuoda reissuista matkamuistoja ja alunperin, kun kävimme uimassa Lago Maggioressa, oli tarkoitus kaivaa pohjasta simpukoita ja kiviä Turkin matkamuistojen kaveriksi. Vesi oli kuitenkin järkyttävän kylmää ja Muru nauroi kippurassa uimisyrityksilleni, joten se vähän jäi.

Viimeisenä iltana nautimme lasilliset proseccoa huoneemme parvekkeella ja Muru kysyi, josko virittelisin kameran ja itselaukaisimen. Noh, mukana oli ainoastaan 50mm putki, jossa ei ole vakainta. Ei ollut jalustaa, eikä muitakaan, mutta yhdellä tuolilla ja väärinpäin käännetyllä roskiksella saimme aikaiseksi kuvasarjan, josta tänään teetätin alle viidessä minuutissa omat kappaleeni kehyksiin.

Kehys löytyi Milanon lentokentältä sattumalta alennusmyynnistä ja tiesin heti, mihin se oli tarkoitettu. Palaan noihin Italian tunnelmiin vielä jossain vaiheessa, mutta nyt on aika katsoa uudestaan edellisen kauden GOT päätösjakso ja illemmalla sitten lasten mentyä nukkumaan se uusi!

Mukavaa uutta kesäviikkoa viileistä ilmoista huolimatta :)ps. pioni on omasta penkistä pelastettu juuri ennen sadetta sisälle. täytyy toivoa, ettei jäisi ainoaksi..

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mäkin tykkään niistä ihan hirmuisesti ♥
   Pitää vaan aina yrittää löytää sellaisia edes osittain järkeviä ja sisustukseen sopivia.. :D
   Poissa on ne tanssijatar-patsas ajat :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥