keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Postikortteja Kusadasista.

Mikä olisikaan sopivampaa sadesään puuhaa, kuin muistella aurinkoisempia päiviä? Me vietimme poikkeuksellisesti juhannuksen ulkomailla ja vaikka tuo onkin ollut aiemmin täysin omaa ideologiaani vastoin, voin sanoa, ettemme parempaa päätöstä olisi voineet tehdä!

Turkin säät hellivät meitä ja aurinko paistoi ihan koko loman. Hotellimme Aqua Fantasy Kusadasissa oli loistava valinta täysihoitoineen lapsiperheelle. Hotellin yhteydessä oli myös valtava vesipuisto, joka kuului all inclusive pakettiin. Vietimmekin siellä monta hurjaa hetkeä ja perheen teini nolosteli, kun äiti kiljui hurjimmissa mäissä :)


Itse Kusadasin kaupungissa emme juurikaan viettäneet aikaa, sillä loma oli tarkoitettu lähinnä hotellissa möllötykselle ja uima-altaissa uimiselle. Altaita tuolla olikin mahtava määrä! 

Nappasimme reissun Nazarin kautta ja heillä olikin vaikka mitä toimintaa lapsille, uimakouluista klubeihin. Hyväksi koettu ohjelma on todennäköisesti se varmin keino saada meidät uudestaan asiakkaaksi ja totesinkin jo, että nimenomaan lastenklubitoiminnan ja ohjaajien vuoksi olemme ensimmäisenä heidän sivuillaan seuraavaa reissua silmälläpitäen.


Ostimme myös liput perheristeilylle Egeanmerelle, josta jäi ihanat muistot! Supersuolainen merivesi, auringon paahde, syliin nukahtanut matkalainen ja merenpohjasta snorklatut kivet kotiin. Hauskoja videoita kuvattuna go prolla, kun hyppäämme laivan kannelta kirkkaaseen veteen tai jännitämme Murun kanssa kumilautalle moottoriveneen perässä.. :D


Takataskussa monia muistoja ja maailman kauneimmat auringonlaskut. Turkkiin palaamme varmasti vielä joskus uudestaan 


4 kommenttia:

 1. Onpa ihania lomamuistoja ja kuvia! <3 Itsekin pitäisi hiukan käydä läpi viikko sitten päättyneen reissun kuvatulvaa ja tehdä jokin kooste blogin puolelle, pelkään vain, että kuvien selailu aiheuttaa kauhean matkakuumeen... :D Kivaa keskiviikkoiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3
   Vaikka noiden lasten kanssa saa välillä kiristellä hampaita, päällisin puolin lomasta jäi ainoastaan hyvät muistot <3
   Matkakuumehan sulla on vaarana, niin taisi käydä itsellekin :D
   Leppoisaa loppuviikkoa <3

   Poista
 2. Ihania lomakuvia! Kuulostaa kyllä mukavalle tuollainen rento loma lämpimässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Annika <3
   Ihan vaan instanäpsyjä, mutta ehkä ne on joskus just niitä parhaita :)
   Tosiaan en varmaan ikinä ole kuvannut näin vähän, kun tämän loman aikana :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥