perjantai 21. heinäkuuta 2017

Vanulappujen kätevä ja esteettinen säilytys.

En ole kummoinenkaan kasvovesien käyttäjä ja silmämeikitkin pesen suihkussa ihan vaan silmämeikinpoistoaineella ja sormilla hankaamalla. Tiedän kyllä, ettei jälkimmäistä saisi harrastaa, mutta käytäntö olkoon toistaiseksi tämä :D

Koska en juurikaan siis vanulappuja tarvitse, ne ovat olleet siinä ärsyttävässä pussissa wc:n vetolaatikossa, josta niitä on lähes mahdotonta saada pois. Laatikon saa kyllä auki, mutta siitä pussista kaivelu on vain äärettömän ärsyttävää..

Yksi ratkaisuhan on laittaa pussi roikkumaan jostain koukusta wc:n seinälle ja napsia vanulappuja yksitellen näppärästi. Näppärästi, mutta ei kovinkaan esteettisesti. Blogiani lukeneet taitavatkin jo tietää, ettei se ole meillä vaihtoehtona :D Sen sijaan loppuun saakka hiotut yksityiskohdat ovat SE juttu tässä talossa.


Blogiani lukeneet tietävät myös, että jos kaapistani ei löydy juuri oikeanlaista tyhjää purnukkaa jotain tarkoitusta varten, on todennäköisesti maailmankirjat sekaisin. Siinä, missä rakastan astioita, erilaisia kannuja ja valosarjoja, ovat myös lasipurkit olleet aina lähellä sydäntäni.

Tänä aamuna sattui tilanne, joka vaati puhdistusainetta ja näitä vanulappuja ja jestas, mikä duuni oli kaivaa niitä sieltä pussista! Hetken mietittyäni, puhdistettuani, laastaroituani tulin lopputulemaan, että ikean patenttikorkkinen hillopurnukka on juuri oikea tähän ja niinhän se olikin.

Nostin sen paikoilleen hyllylle ja se sopi siihen kuin nenä päähän. Nyt saatan jopa harkita sen kasvoveden käyttöäkin joskus ja tapaturman sattuessa vanulaput ovat paremmin hollilla. Ah, miten pieni oivallus saattaakin tuoda näin loistofiiliksen :)

Sitä loistofiilistä pienistä jutuista toivon myös teidän viikonloppuunne ♥


6 kommenttia:

 1. onpas hieno vanulappujen säilytyspaikka <3 meiltä löytyy ihan samanlainen :D Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :)
   Meillä molemmilla on siis erittäin hyvä maku!
   Ihanaa viikonloppua myös sinne :)

   Poista
 2. Kaunis ja käytännöllinen, ihan mahtava ratkaisu siispä! :) Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni!
   Yllätyin kyllä itsekin omasta neroudestani, tästä tuli niin kiva :)

   Poista
 3. Kiva idea ja tuosta purkista vanulaput on helppo ottaa!
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppous oli tässä ensimmäisenä mielessä jostain syystä :)
   Plussaa, että tuli vielä hienokin ♥

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥