tiistai 24. lokakuuta 2017

Keittiön tunnelmavalaistus.

Oi, jospa ihmisellä ois joulu ainainen.. Tavallaan onkin, sillä rakkauteni näihin kirkkaisiin valosarjoihin ei katso vuodenaikaa. Meillähän on olohuoneen vitriinin ympärillä yksi ja pihalla muutama ympäri vuoden. 

Tähdetkin roikkuvat ikkunoissa, mutta vasta hiljattain niihin syttyi valot. Oikeastaan en koe noita jouluvaloiksi lainkaan, vaan ne ovat enemmän tunnelmavaloja tai pimeän ajan valoja. Joulun tunnelmallisuus taitaakin olla vahvasti liitoksissa juuri näihin tunnelmavaloihin!


Eilisen keittiöpuunauksen tiimellyksessä katselin huonetta "sillä silmällä". Tämähän ei koskaan lupaa hyvää.. :D Nyt minulla on suunnitelma välitilaan, huippiksen vaihto, pari uutta tarkoitusta laatikoille ja tietysti tuo väliaikaisesti virittelemäni valosarja hyllylle.

Valosarja tulee todennäköisesti olemaan sen verran pidempi, että se valaisee molemmat hyllyt. Tai sitten roikkuu tuolla ylemmän hyllyn takana, saman tyylisesti kuin olohuoneen vitriinissä. Tämä pienempi, paristoilla toimiva on lainassa aulan lyhdystä :)

Tykkään kyllä kovasti ja samalla tuo kaivattua pehmeämpää valoa tuonne peränurkkaan  Joko teillä on valosarjat viriteltynä vai saako ne ilahduttaa ympäri vuoden?

4 kommenttia:

 1. Kaunis keittiö! Täällä on tunnelmavaloja kaivettu esille ja luovat kyllä ihanaa tunnelmaa pimeisiin syyspäiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka omaan silmään tuo kaipaa aina jotain piristystä :D
   Noita valosarjoja ei kai voi koskaan olla liikaa ja siihen vielä kynttilät kaveriksi!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥