maanantai 23. lokakuuta 2017

Kestävä ja pestävä - kierrätystä parhaimmillaan.

Maanantaimoikat tänne blogin puolelle! Pahoitteluni vähän verkkaisemmasta postaustahdista, jotenkin tuo arki on vienyt niin mennessään, ettei aikaa ole juurikaan muuhun riittänyt. Tässä ennen matkaa on ollut aika monta juttua hoidettavana, eikä Pienimmän korvatulehdus ole juurikaan auttanut asiaa.. Siis mikä on todennäköisyys, että juuri ennen lentokonetta saadaan korvatulehdus!

Päivän työkuvioiden muututtua lääkäri- ja kotihommiksi, sain keittiötä siivotessani idean tähän postaukseen. Jos joku vielä muistaa tämän neljän vuoden takaisen postauksen tiskiräteistä, kiitän uskollista seuraajaa :)

Kyseessä on siis kestävät ja pestävät tiskirätit, jotka ovat todella nimensä veroisia ja ehdottoman käytännöllisiä!


Neljään vuoteen olen hankkinut yhden näitä rättejä lisää, eli käytössä on kolme samaan aikaan. Pesen vähintään kerran viikossa muun pyykin seassa, mutta myös vaikkapa taikinapöydän pesun jälkeen heitän suoraan koneeseen. Useimmiten siis yksi on käytössä, yksi kuivumassa ja yksi puhtaana :)

Värit ovat vuosien saatossa haalistuneet kovassa käytössä ja hamppuliinan reunasta päässyt näköjään yksi lanka purkautumaan. Imukykynsä ja tuoksuttomuutensa ovat säilyttäneet ja uskaltaisinkin käyttöominaisuuksiltaan verrata lähes uusiin.


Täytyy sanoa, etten enää palaisi käyttämään kertakäyttöisempiä rättejä näiden jälkeen. Muutama sellainen meiltäkin toki löytyy lähinnä noita ulkohommia varten. Ne kun ovat sen verran ryönäisiä esimerkiksi ikkunapeltien pesun jälkeen..

Minkälaisia tiskirättejä te käytätte? Entä mitä piditte tällaisesta postauksesta, jossa kävin läpi vanhoja, mutta hyväksi havaittuja vinkkejä?  

6 kommenttia:

 1. Täällä myös pyritään käyttämään kestoliinoja. Vanha hyvä vaan jouduttiin hävittämään, oli ulkokalusteiden pyyhintään eksynyt ja roskiin lensi. Käynkin tsekkaamassa tuon Kiertin valikoiman ja tilaan uuden meillekin.
  Toivottavasti korva tulee kuntoon ja pääsette lähtemään reissuun terveinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nuo ulkokalusteet ovat vihoviimeisiä ja siksipä meilläkin yksi on tuhoutunut.. Nykyisin mies kysyy aina, millä ulkojuttuja saa pyyhkiä :D
   Me odotellaan korvasta bakteeriviljelyn tuloksia ja toivotaan, että menis noilla olemassa olevilla lääkkeillä ohitse :)

   Poista
 2. Minun tiskirätit ei kestä päivänvaloa... :D Kivoja nämä postaukset joissa jaat hyväksi havaitut vinkit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo ei meilläkään aikoinaan ne sieniliinat kestäneet, mutta nää pysyy oikeasti hyvin puhtaina! Kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta :)

   Poista
 3. Sanon itsekkin ei kiitos kertakäyttöisille tiskiräteille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nämä ovat myös niin paljon nätimpiäkin kuin kertsit <3

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥