sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Sunnuntain aarteet.

Tänään onkin ollut oikea hissuttelusunnuntai. Siinä, missä perjantai meni cheerjoukkueen kanssa pitäen skumppakatsomoa vain elämää -jaksolle ja eilinen energisesti maalaispoluilla lenkkeillen, on tänään ennemminkin ladattu akkuja.

Sen verran poistuimme kotoa, että piipahdimme Helsingissä hakemassa uuden kameranjalustan, sen jo keväällä sopimuksensa irtisanoneen tilalle. Tällä kertaa nappasin molemmille kameroille omat pikaliittimensä, joita ei tarvitse irroittaa kamerasta enää lainkaan.


Ja tässä kun ollaan nyt monta postausta menty sillä rakkaudellani luonnonmateriaaleihin ja rouheaan betoniin, niin samasta kattilasta ammennan edelleen. Olen nimittäin useamman kerran ruokakauppareissulla ihastellut kukkakaupan ikkunassa olevaa kulhopinoa. Ja nyt eilen kävelin kauppaan sisään ja tiedustelin, mahtaisivatkohan olla myynnissä..

Olihan ne ja vielä puoleen hintaan! Hetkeäkään epäröimättä kotiutin koko pinon ja löysin niille heti arvoisensa paikan keittiön hyllyltä. Voi että ne sopivatkin sinne ihanasti :)

Kulhot ovat olleet kukkakauppakäytössä, mutta kunnollisen puhdistuksen  jälkeen kelpaavat varmasti, niinkuin tekstissä luvataan, vaikka juurikin namikulhoiksi! Toisen roska on toisen aarre 

Vielä muistuttelisin osallistumaan upeaan instakisaan, joka päättyy tänään. Palkintona on alice&fox talohylly ja säilytysrasiat, mukaan pääset TÄSTÄ. Leppoista loppupäivää :)

2 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥