torstai 19. lokakuuta 2017

Syvyyttä sisustukseen tummilla väreillä ja pehmeillä materiaaleilla.

Ensin tuli musta piano, sitten harmaa lampaantalja ja siniharmaat turkistyynyt. Pöydälle ilmeistyi tummanharmaa maljakko ja nyt taas tummempia tyynynpäällisiä! Mitä ihmettä täällä tapahtuu? Onko valkoisesta tulossa musta?

En sanoisi niinkään, mutta syksyn ollessa pian pimeimmillään, tummat tekstiilit luovat pehmeyttä ja turvallisuutta ympärilleen. Niinkuin lempeä pimeys, joka kietoo syvälle sisäänsä. Toisaalta häivähdys tummaa tuo myös ryhtiä ja kontrastia vaalean keskelle.


Sävyjen tummentuessa myös materiaalit tuntuvat runsautuvan. Sohvan valtaavat muhkeat tyynyt ja lämpöiset viltit, joista jälkimmäisiin on ihanaa kietoutua iltaisin televisiota katsomaan. Kirjojen lukemisen rauhoitan takkahuoneeseen, sinne takkatulen loimuun.

Kun ympäristö on vaalea ja siihen lisää esimerkiksi harmaita yksityiskohtia, ne nousevat kauniisti esille ja saavat arvoisensa huomion. Pienissä määrin ja varsinkin runsaan valkoisen ympäröimänä vaikutelmasta ei tule liian synkkää, vaan ihanan pehmoinen.

Mitäs sanotte? Ainakin tällä hetkellä tuo sohva näyttää tosi kutsuvalta, joten taidan suunnata sinne loppuillaksi :) Tunnelmallista torstai-iltaa!


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :)
   Tunnelmallisuus kyllä lisääntyi huimasti noiden muhkeiden tekstiilien myötä!

   Poista
 2. Tuonne olisi kiva pujahtaa lämpimään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Juuri eilen illalla yritin katsoa sarjaa tuossa vällyjen välissä, mutta uni vei mennessään :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥