tiistai 3. lokakuuta 2017

Tervetuloa lokakuu!

No hei vaan lokakuu! Olenko se vain minä, vai tuntuuko muistakin, että aika jotenkin valuu sormien välistä? Viikot hujahtavat maanantaista perjantaihin, mikä sinänsä ei ole yhtään huono juttu, sillä rakastan viikonloppuja :)

En ole koskaan oikein pitänyt itseäni loman odottajana, tiedättekö niin, että mikäs tässä jäitä poltellessa.. Yritän ennemminkin keskittyä elämään siinä välissä ja kokea mahdollisimman paljon. Lokakuussa on tiedossa syysloma, mutta myös vahvaa valmistautumista marraskuun Marbellaan.

Jep. Jos joku vielä muistaa meidän suunnitelmia aikoinaan asua jonkin aikaa ulkomailla, niin nyt ollaan jännän äärellä! Aloitamme kokeilun hieman lyhyemmästä, kolmen viikon pätkästä ja katsomme miten tässä menee. Haaveissa siintää jo kokonainen kesä Italiassa.

Joskus on ihana ajatella, että mikäs meitä täällä pitelisi? Oma perhe on se, mikä pakataan mukaan ja on tärkein. Tapahtui elämä sitten missä tahansa. Mutta niin tässä nyt vain ollaan, katse tulevaisuudessa, vaikka toisin väitin pari kappaletta sitten. Ja syyskuun koontiahan piti käsitellä :D 

Syyskuu oli ihana syyskuukausi! Paljon piristysruiskeita arjen keskelle ja onnistumisia elämässä. Ei mitään suurta, mutta niistä pienistä helmistähän kaikki koostuu. Blogin osalta mentiin aika vahvasti teitä kiinnostavalla sisustuspuolella, myös erilaiset ruokahommat tuntuivat kiinnostavan. Ja hei! Nyt kun olen (muistaakseni) purkanut toivepostausjonon, niin laittakaahan lisää toiveita tulemaan :) Niitä on aina hauska lukea ja koittaa toteuttaa!

SYYSKUU TOP 3Lokakuu koostukoon haravoinnista, villasukista ja kotoilusta. Toisaalta myös aikalailla valmistautumisesta, sillä muutama hankinta täytyy tehdä reissua varten. Niinkuin esimerkiksi biksut ja lapsille märkäpuvut. Aika lokakuisia ostoksia, eikö :D

Yhtään en tiedä mitä tässä tulee eteen, mutta se on oikeastaan aika vapauttavaa. Olla suunnittelematta sen enempää, ottaa vastaan elämän sitruunat ja tehdä niistä pari gin tonicia. En siis toivota Hausmyllyn tapaan ikävää lokakuuta, vaan jotain ihan muuta :)

8 kommenttia:

 1. Valuu, valuu, aika nimittäin.. huoh! Kohta ollaankin jo eläkkeellä! ;D

  Ihania suunnitelmia teillä, ehdottomasti ulkomaille, jos vaan tulee tilaisuus ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tosiaan :D
   Blogissa mennäänkin marraskuu aika vahvasti lämpimissä tunnelmissa siis <3

   Poista
 2. Tuota samaa hujahtamista on juu täälläkin..mihin se syyskuu oikein meni!?? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!
   Keliensä puolesta sopi hyvin kesän jatkoksi, nyt vasta taitaa alkaa se "oikea" syksy :)

   Poista
 3. Mä koitan puhaltaa syksyn ja talven pois...Odotan jo toukokuuta ja kesää tulevaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät <3
   Mutta en kyllä selviäisi vuodesta ilman talvilajeja!
   Odotan jo, että laskettelu- ja retkiluistelukausi alkaa :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥