tiistai 17. lokakuuta 2017

Toivepostaus: meidän pomp de lux aw17

Rakkautta ensisilmäyksellä 


Pompin tilauksen naputtelin tällä kertaa talvi mielessäni. Tässä kun aamukammasta vähenee piikit ja reissusta palatessa saattaa olla talvi hyvinkin päällä, päätin lyödä ne kuuluisat kärpäset kerralla ja tilasin toppavermeitä.

Niin älyttömän kätevää, kun joku tuo vaatteet eteesi, valitset sopivat ja sitten vaan haet postista valmiin tilauksen. Hyvästi hikiset kaupat uhmiksen kanssa, kyllä kotishoppailu on meidän juttu! 

Miinusta pompille täytyy kuitenkin antaa maksullisesta palautuksesta ja vaihdosta, meinasi meilläkin jäädä tilaus tekemättä, sillä haalarista ei ollut sopivaa sovituskokoa.. Aika tuuripelillä sai mennä ja onneksi osuin koon kanssa oikeaan. Kuvan haalari on siis 116cm ja pipo kokoa M.


Tilasin Camden Jr. haalarin tumman violettina ja siihen sopivat Camden lapaset. Pipon kanssa arvoin hieman ja tilasin Jolo hattu- ja lapassetin, vaikkakin olisin pitänyt enemmän Jolo Lt setistä. Harmi, ettei koko riittänyt.. 

M-koko on juuri passeli ja toiminee hyvin kypärämyssyn kaverina myös talvella. Ajattelin kyllä ommella tuohon narut, että pysyy paremmin päässä :) Meillä ainakin on sen verran vauhdikas versio, että kaikki mahdollinen tulee ankkuroida kiinni.


Parina viime talvena meillä onkin ollut Reiman ulkovaatteet ja todennäköisesti olisin ostanut ne Tammiston myymälästä tänäkin vuonna, ellen olisi tajunnut kutsuilla, että talvi saattaa tänä(kin) vuonna yllättää :D

Sitä edellinen oli pomppia ja haalari tuntuu edelleen yhtä laadukkaalta. Muistelen, ettei tässä materiaalissa ainakaan viimeksi näkynyt päiväkodin pihalla ryönääminen, vaikkakin se on todella paljon kiinni talvesta ja lumitilanteesta.

Noh, niin tai näin, mutta onhan nämä nyt ihan uskomattoman söpöjä taapertaessaan karvahupullisissa haalareissaan. Talvi 0 - meitsi 1 :)

ps. näiden lisäksi tilattiin vain pari pakettia sukkahousuja :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mä ihastuin myös siihen ja onneksi myös neitokainenkin!
   Toi turkishuppu <3

   Poista
 2. Tuo tämän kauden haalari oli kyllä niin herkku!!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis haalari!
  Meillä jäi tänä vuonna tilaus tekemättä lähes kokonaan. Talvivaatteita on ollut useampana vuonna ja hyviksi todettu. Esikoinen olisi halunnut talvitakin, sovituskoko vaan oli pientä. Kävin kaksilla kutsuilla tarkoituksella, mutta molemmilla ko ei ollut isoa kokoa. Ja, en sitten uskaltanut tilata, malli kun oli tänä vuonna hieman erilainen kuin aikaisempina, niin en uskaltanut ihan koon mukaan tilata. Ymmärrän tuon uuden hinnoittelun, mutta tällaisessa tilanteessa harmitti. Ja, varsinkin kun ei sitten voinut olla varma että ko saisi myöhemmin, tuotteet kun tuntuivat loppuvan het kättelyssä.
  No, ensi vuonna sitten uusi yritys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh :(
   Saisi edes yhden vaihdon vaikka vaan samaan tuotteeseen veloituksetta, niin sekin vaikuttaisi jo..
   Toivottavasti löydätte kuitenkin kivan talvitakin!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥